Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Obyvatelia ostali v šoku, keď zbadali, čo trčí z kontajnera na šatstvo: Aj vy by ste boli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KIRKCALDY - Šokovaní obyvatelia škótskeho mesta zavolali políciu po tom, čo na ulici zbadali obrovského hada, ktorý sa plazil z koša na darované oblečenie. Na miesto sa okamžite dostavili príslušníci Škótskej spoločnosti pre prevenciu týrania zvierat (SSPCA). Hada umiestnili do jedného zo svojich stredísk a čakajú na ohlásenie majiteľa.

Odborníci zo SSPCA dostali v pondelok popoludní neobvyklý telefonát. Miestni obyvatelia im nahlásili, že na Dunearn Drive v meste Kirkcaldy je had plaziaci sa z kontajnera na darované oblečenie. Na fotografii vidno, že tmavohnedá užovka je zachytená na okraji, tesne nad sloganom, ktorý znie: "Príliš dobré na zahodenie".

SSPCA teraz apeluje na jeho majiteľa, aby sa prihlásil. "Hady sú trochu povestné tým, že sú umelcami v unikaní a vo svojej ohrade môžu nájsť malé medzery, ktorými sa preplazia von. Hada budeme držať sedem dní v jednom z našich stredísk na záchranu a návrat zvierat, aby sme jeho majiteľovi dali šancu získať späť svojho miláčika," povedala inšpektorka Nicola Liddellová.

Viac o téme: HadŠkótsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu