Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Skazená dôstojníčka (27) sexovala s väzňom: Hnusné, čo spravila, aby bol styk čo najlepší

(Zdroj: Facebook/Fresno County Sheriff's Office)

FRESNO COUNTY - Podľa zverejnených správ bola kalifornská nápravná dôstojníčka odsúdená kvôli sexu s chovancom, ktorého sa dopustila pred ostatnými väzňami. Údajne si dokonca mala do svojej uniformy vyrezať dieru, aby uľahčila sexuálne spojenie. Prokuratúra žiada viac ako ročný trest.

Dvadsaťsedemročná Tina Gonzalezová bola uväznená po tom, čo pracovníci úradu šerifa okresu Fresno dostali informáciu o jej vzťahu s väzňom, ktorého v roku 2019 prichytili za mrežami s mobilným telefónom. Asistent šerifa Steve McComas povedal sudcovi, že "jej správanie bolo niečo, na čo môže prísť iba skazená myseľ"

Gonzalezová pracovala na poste nápravnej dôstojníčky od roku 2016. Rezignovala krátko po tom, čo úrady odhalili spomínaný sexuálny škandál. Do uniformy si vyrezala dieru s cieľom uľahčiť jej intímne stretnutia s chovancom, ktorým sa údajne prizeralo ďalších jedenásť väzňov. "Neprejavila ľútosť. Neustále telefonovala a viedla sexuálne explicitné rozhovory s príslušným trestancom a chválila sa za trestné činy, ktoré spáchala," uviedol McComas. 

VIDEO Škandál na náboženskom festivale: Dvojica sexovala v hoteli, bolo ich vidno široko-ďaleko

Gonzalezová bola odsúdená na sedem mesiacov za mrežami. Ďalej dostala podmienečný trest vo výške dva roky za obvinenie z trestného činu sexuálnej aktivity zamestnanca nápravného inštitútu. Okrem toho ju súd uznal vinnou v prípade držania drog a alkoholického nápoja vo väzení. 

Viac o téme: SexVäzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu