Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Škandál na náboženskom festivale: Dvojica sexovala v hoteli, bolo ich vidno široko-ďaleko

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

TCHAJ-PEJ - O poriadny rozruch sa postarala dvojica v hlavnom meste Taiwanu, keď počas náboženského festivalu praktizovala sex v okne hotela priamo nad hlavami davu prechádzajúceho po Meng Jia Avenue. Pohoršujúcim incidentom sa zaoberala aj miestna polícia. Upozorňujeme, že zábery sú nevhodné pre osoby mladšie ako osemnásť rokov.

Na verejnosť prenikli zábery z festivalu, ktorým miestni obyvatelia a návštevníci metropoly Tchaj-Pej oslavovali 165. výročie paláca Qingshan. Niektorí však náboženskú oslavu ignorovali a radšej zostali za múrmi hotela. Podobne ako dvojica, ktorá si užívala sex v rozsvietenej hotelovej izbe priamo nad hlavami oslavujúcich. 

VIDEO Škandál na náboženskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Keď si účastníci všimli, čo sa deje, viac ako duchovný ceremoniál ich začala zaujímať pikantná scéna a za hlasného povzbudzovania si ju začalai nakrúcať na mobil. Viacerí nad celou situáciou vyjadrili pohoršenie a komentovali ju so slovami, že ide o prejav neúcty k bohom. 

VIDEO Škandál na náboženskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

K incidentu došlo ešte 6. decembra 2020. Podľa dostupných informácií dostala polícia niekoľko sťažností, v ktorých občania hovoria o živej erotike na hornom poschodí hotela. Policajti údajne zisťovali totožnosť dvojice a vo svojej správe uviedli, že čin bol "škodlivý pre mužov a ženy" a že sa momentálne snažia odhaliť identitu dotyčných. Zároveň však nešetrili ani divákov, ktorí si všetko nakrúcali, pretože podľa polície takto ďalej šírili obscénnosti. 

Viac o téme: FestivalHotelSexTaiwan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu