Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Dievčina prichytila chlapa pri bazéne, ako... Dala mu to vyžrať, až sa triasol!

(Zdroj: TikTok/maiphammy)

LOS ANGELES - Video zachytávajúce ostrú konfrontáciu mladej ženy s neznámym mužom, ktorý si ju spolu s kamarátkou tajne nakrúcal pri bazéne, vyvolalo rozporuplné reakcie užívateľov sociálnej siete. Správanie autorky síce mnohí považujú za hrdinstvo, druhí si však myslia, že konala nefér.

Užívateľka TikToku vo svojom príspevku tvrdí, že keď ležala s kamarátkou vedľa bazéna, tak si všimli, že ich telefónom fotí istý muž. Okamžite k nemu vyrazili a jedna z nich mu povedala, že by veľmi ocenila, keby vymazal z telefónu ich fotografie. Chlap sa tváril, že nevie, o čom rozpráva, no žena zostala neochvejná a žiadala, aby jej ukázal fotky v mobile. Nakoniec s trasúcimi rukami ukázal niekoľko fotografií žien. 

Nástrahy leta: Ak pri kúpaní v jazere pocítite tieto PRÍZNAKY, okamžite navštívte lekára

"Môžete ich vymazať?" spýta sa jedna z nich. "Áno, madam," odpovedá muž a chce odložiť telefón. Žena však zostáva neoblomná a trvá na tom, aby ich vymazal pred ich očami, čo aj urobí. "Dievčatá, ste odvážne, že ste ho konfrontovali," píše jedna z užívateliek a poukazuje na to, ako sa chlapík trasie. 

@maiphammy

stay safe out there ladies. decided to confront a creep taking pics of us when we were just trying to hang by the pool. HE TRIED DENYING IT.

♬ original sound - maiphammy

Niektoré komentáre však autorku videa vôbec nešetrili. "Bazén je verejný priestor a každý tam môže fotografovať čo chce," píše sa v jednom. "Je to síce nedôstojné a bez súhlasu, ale nie je to nezákonné," tvrdí ďalší užívateľ. Jedna užívateľka zas obvinila ženy z pokrytectva, pretože aj ony nakrútili muža bez jeho súhlasu a ešte aj zdieľali video na TikToku. "Myslím si, že to, čo vám urobil, bolo hrozné. Ale v skutočnosti ste mu urobili to isté, čo je trochu pokrytecké."

Viac o téme: DovolenkaBazén
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu