Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Milenci poburujú verejnosť: On má 23, ona 60 a zvráskavenú tvár... takto obhajujú svoj vzťah

(Zdroj: TikTok/oliver6060)

LOS ANGELES - Pár s vekovým rozdielom 37 rokov sa ocitol pod paľbou kritiky. Mnohí ľudia totiž tvrdia, že žena vyzerá nie ako mama, ale priam ako babka mladíka, s ktorým žije. Dvojica však svoj vzťah obhajuje; vraj na veku vôbec nezáleží a dôležité je len to, ako sa k sebe vzájomne správajú.

Dvadsaťtriročný Američan menom Quran zdieľal na TikToku videá, ktoré ho zachytávajú s jeho 60-ročnou priateľkou Cheryl. Maznajú sa, bozkávajú a tancujú. V nedávnom videu pár odpovedal na otázku, ktorú im položil jeden z užívateľov. Zaujímalo ho, či rodina schvaľuje ich vaše randenie. Jednohlasne povedali "áno" a prezradili, že Cheryline deti, ktoré sú mimochodom staršie ako Quran, sa z nich tešia. Napriek tomu ale dvojica od väčšiny ľudí dostáva negatívne komentáre, pretože si myslia, že Cheryl vyzerá ako Quranova stará mama.

@ttvleolove_3

One time is enough @oliver6060 #MACscaraface #adultswimchallenge #adultswimbump #gf #fy #4u #fup

♬ VANO 3000 - VANO 3000

Zatiaľ čo mnohí znevažujú jej vráskavú tvár, iní tvrdia, že mladík s ňou musí byť len preto, lebo je „bohatá“. Na základe toho sa Cheryl, ktorá trpí poruchou prijímania potravy, rozhodla obhájiť svoj vzťah na Instagrame. 

@ttvleolove_3

Hi how you doing #Vibe #BestSeatInTheHouse #fypツ #couple #lilwayne # #love #foryou #couplegoal #bigpur #lover #goingin #fup #mo #forypup #fy #baby

♬ I'm Goin In - Drake

"Nesúď knihu podľa obalu. Ľudia sú príliš neprajní, hovoria hlúposti, ale čo po tom, nemôžu nás súdiť. Vzhľad s tým nemá nič spoločné, najlepšou vecou sú naše srdcia," napísala. "Nerobíme nič zlé, tancujeme, šírime pozitívne vibrácie, čaká nás veľa dobrých vecí, nenechám neprajníkov vyhrať. Správa sa ku mne dobre, ja sa správam dobre k nemu, tak o čo všetkým ide? Vek je len číslo, nemôžeme ovplyvniť, koho milujeme. Neprekáža nám to." 

@oliver6060

Squiggle then @ttvleolove_3 ##ColorCustomizer ##fypシ ##MACscaraface ##couplegoals ##fy ##missyelliottchallenge ##fup

♬ original sound - kk

Medzi množstvom negatívnych komentárov sa však objavili aj tie podporné. "Ľudia sú jednoducho zlí, vy ste rozkošní, nedovoľte, aby vás ostatní zničili, nie je to sranda," odkázala jedna osoba. Ďalším je zas ľúto, že dvojica musí zažívať tento druh negativity. "Zaslúžite si šťastie tak, ako ktokoľvek iný," píše sa v komentári. 

Viac o téme: MilenciVekový rozdiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu