Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO Brit drží rekord v najhlasnejšom grgnutí: Keď budete počuť, čo z neho ide, onemiete

(Zdroj: Youtube/Guinness World Records)

LONDÝN - Najhlasnejší "grgač" na svete vyzval každého, kto sa na to cíti, aby pokoril jeho rekord. Paul Hunn sa pred viac ako desiatimi rokmi zapísal do knihy rekordov s najhlasnejším grgom na svete. Údajne bol takmer rovnako hlasný ako zbíjačka. Teraz hľadá niekoho, kto by si trúfol vystriedať ho na tróne prvenstva.

Paul v roku 2009, takmer desať rokov po prvom prekonaní rekordu, zo seba vydal v meste Bognor Regis na juhu Anglicka príšerné grgnutie, ktoré dosiahlo neuveriteľných 109,9 decibelu. Bolo takmer rovnako hlasné ako zbíjačka, ktorá dosahuje okolo 120 dB.

Svojmu úspechu podľa vlastných slov vďačí dobrému karí a šumivým nápojom. Za posledných dvadsať rokov sa objavoval v televíznych programoch a na pódiách, aby demonštroval svoj jedinečný talent. Teraz však hľadá niekoho, kto by bol ochotný jeho bizarný rekord prekonať. "Šťastný deň Guinnessových rekordov. Ak si myslíš, že dokážeš prekonať môj rekord, tak do toho," hovorí v jednom zo svojich videí na TikToku.

@theburperking

#worldsloudestburp #RecordsDay #worldsloudest #loudestburp # #burp #burps #burping #belch #belching @guinnessworldrecords Think you can beat me?

♬ original sound - Paul Hunn

Hunn vraj s prenikavým grganím začal už v škole, čím sa medzi spolužiakmi preslávil. Príprava je pre neho kľúčová. "Večer pred grganím si zvyknem dať pikantné karí alebo niečo podobné, aby mi šli plyny do žalúdka. V deň pokusu už nejem, aby bol môj žalúdok pekný a prázdny. Takto môžem dostať zo seba viac vzduchu," prezradil. Keď sa potom chystá odgrgnúť, dá si bublinkový nápoj, nadýcha sa trochu vzduchu a predkloní sa. "Keď cítim, ako vzduch stúpa, nechám to takpovediac hovoriť samo za seba," dodal svojrázny Brit. 

Viac o téme: RekordGrganieGrgPaul Hunn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu