Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Lekári nechápu, mamička zažila totálne bizarný pôrod: Moja dcéra sa porodila sama!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

TORONTO - Na TikToku sa objavila výzva pre mamičky, aby sa podelili o svoje skúsenosti z pôrodov. Po jej zverejnení začali internet zaplavovať tie najbizarnejšie zážitky spojené s príchodom bábätiek na tento svet. Jedným z nich šokovala Amy Dunbarová z Kanady.

Amy sa zapojila do výzvy, v ktorej sa ženy delia o svoje skúsenosti z pôrodov. Práve jej príspevok sa stal jedným z najsledovanejších a najdiskutovanejších, pretože v ňom šokovaným užívateľom vysvetľuje, že svoje prvé dieťa priviedla na svet v spánku. Po dvanástich hodinách pôrodných bolestí totiž dostala epidurálku, ktorá jej poskytla vytúženú úľavu od bolesti a spánok. 

VIDEO Lekári nechápu, mamička
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Asi minútu po jej aplikácii si pôrodná asistentka na monitore všimla, že pacientka má intenzívne kontrakcie a vtom z obrazovky zmizol pulz dieťatka. "Zobudila ma a požiadala, aby som sa posunula, že nevidí pulz a bábätko sa pravdepodobne pohlo a ona ho musí nájsť. Keď som sa prebrala, cítila som, že sa niečo deje. Odhrnula som prikrývku a na posteli ležalo moje dieťatko schúlené do klbka a pokojne spalo. Veľká kontrakcia, ktorú sestrička videla na obrazovke, bol vlastne pôrod," približuje Dunbarová. 

@amyedunbar

##stitch with @beyondboss_ everyone was in disbelief ##birthstory ##momtok ##TikTokGGT

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Spomína si, že jej otec kričal o pomoc a sálu vzápätí zaplavil lekársky personál. Veľmi sa vraj bála, pretože dcérka neplakala. Lekári ju okamžite vyšetrili a vzápätí ubezpečili, že bábätko je úplne v poriadku. Všetko nakoniec dobre dopadlo. Príspevok Amy zaplavilo množstvo komentárov. "Takto to má vyzerať, keď je dieťa a matka v poriadku. Bábätko príde na svet aj samé a bez pomoci," napísala jedna osoba. 

@amyedunbar

Reply to @user7nm1bsog75

♬ original sound - Amy Dunbar
Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu