Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Lekárka prezradila, čo pacienti krátko pred smrťou najviac ľutujú: Tejto jednej veci sa vyvarujte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Smrť je nepochybne smutná záležitosť. Niektorí môžu tesne pred koncom ľutovať svoje rozhodnutia. Lekárka na TikToku prezradila, čo v živote robiť, aby ste to na smrteľnej posteli nezažili. Užívatelia sú za jej video vďační a skonštatovali, že odborníčka má skutočne pravdu.

Všetci máme sny a ambície, ale bohužiaľ, niektoré sa nikdy nestanú skutočnosťou. To môže viesť k ľútosti a výčitkám, ktoré mnohých dobehnú až na smrteľnej posteli. Podľa užívateľky TikToku, ktorá pracuje ako lekárka, existuje pár vecí, ktoré by ste mali robiť, aby ste sa vyhli ľútosti. "Každý deň pracujem s umierajúcimi pacientmi. Sú doslova na smrteľnej posteli a čakajú na smrť. Prestaňte sa trápiť tým, čo si o vás myslia ostatní. Prestaňte sa trápiť tým, čo si o vás pomyslia, ak sa pokúsite niečo urobiť, ak sa snažíte pracovať na svojich snoch," uviedla. 

@tripat.sahi

Pls stop #growthmindset #personaldevelopment #enterpreneur #judgement #222

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Lekárka poznamenala, že nikto si tesne pred koncom nechce uvedomiť, že svoj život nežil pre seba, ale preto, aby uspokojil túžby druhých. Apeluje tak na svojich fanúšikov a ostatných, aby sa nebáli plniť si svoje túžby a robiť to, čo ich robí šťastnými. Okrem toho odporúča mať odvahu na naplnenie svojich cieľov.

@tripat.sahi

Reply to @shino_j #death #lifelessons #motivation #hospice

♬ SugarCrash! - ElyOtto

Jej video bolo prehrané viac ako 250 000-krát. "Ľútosť je môj najväčší strach a som rád, že je," napísal jeden z užívateľov. "Pravda je, že nikto na vás nemyslí, pretože všetci sú príliš zaneprázdnení myslením na seba a na to, čo si o nich myslia ostatní," skonštatoval ďalší. 

Viac o téme: Smrteľná posteľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu