Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Experti vytvorili sexuálnu kalkulačku: Povie vám, s koľkými ľuďmi ste sa nepriamo vyspali!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Pokiaľ chcete zistiť, koľko potenciálnych milencov či mileniek ste vystriedali, s touto matematikou by vám mohla pomôcť online sexuálna kalkulačka. Jej autori zostavili vzorec, ktorý na základe množstva bývalých partnerov dokáže zistiť počet osôb, s ktorými ste sa eventuálne stretli v posteli. Výsledok vás bude zrejme šokovať.

Medicínsky portál Zava zverejnil prístup na online sexuálnu kalkulačku. Jej autori uvádzajú, že ide o pomôcku, podľa ktorej sa dá zistiť, koľkým potenciálnym sexuálnym partnerom ste boli nepriamo vystavení. Vstupným údajom je počet vašich reálnych milencov/mileniek, ktorých ste vystriedali vy. K nim sa potom pripočíta počet "ex" vášho partnera. Do úvahy sa berie aj množstvo tých, ktorých mali aj vaše bývalé polovičky. Pretože či chcete alebo nie, ste nepriamo vystavení všetkým týmto ľuďom.

Experti vytvorili sexuálnu kalkulačku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Táto pomerne rozsiahla sieť sa potom kvantifikuje a odhaduje na základe množstva vašich sexuálnych partnerov a priemerného počtu tých, ktorých vystriedali vaši bývalí pred vami. Výsledky sú alarmujúce; Ak mal niekto sexuálne skúsenosti napríklad s piatimi osobami, podľa kalkulačky bol nepriamo vystavený 332 150 ľuďom. Ak je toto číslo povedzme dvadsať, celkový počet stúpne na astronomických 1 328 600. 

Orálny sex manželov sa skončil katastrofou: Túto praktiku radšej nikdy neskúšajte!

Cieľom zostavenia tohto algoritmu však nebolo presné zisťovanie počtu osôb, s ktorými ste mali "potenciálny sex", ale  vyzdvihnutie dôležitosti prevencie pred pohlavnými chorobami. Autori týmto spôsobom apelujú na dôležitosť používania kondómov. 

Viac o téme: SexKalkulačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu