Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladý pár sa prisťahoval do novej štvrte: VIDEO záhadného objavu, ktorý ich poriadne vydesil

(Zdroj: TikTok/cursedhome)

LOS ANGELES - Užívateľ známy ako Casey zverejnil na TikToku video, v ktorom zdokumentoval svoj objav na mieste, kde teraz býva. V mnohých ľuďoch to vyvoláva obavy, čo tým kto sleduje. Iní zas vyjadrili pochybnosti o tom, či zábery zachytávajú realitu a nejde len o snahu upútať pozornosť.

Dvojica, ktorá sa presťahovala do novej lokality, narazila v mnohých jej častiach na neobvyklý objav. "V našej novopostavenej štvrti sme objavili niečo čudné," začína svoje rozprávanie mladík. Ten sa nedávno prechádzal po okolí s partnerkou, keď začuli podivný spev vtákov. Znel ale stále rovnako. Nakoniec zistili, že zvuky sa šíria z reproduktorov umiestnených v zemi. 

@cursedhome

We found hidden speakers everywhere in our neighborhood.. ##scary ##foryoupage ##fyp ##fypp ##fypシ ##wakeup ##expose ##government ##creepy ##conspiracy ##birds

♬ Not alone.. - Casey

Vo videu Casey prechádza štvrťou a postupne nachádza malé reproduktory v trávnikoch, medzi kameňmi či potrubím. Užívatelia nevedia, čo si o tom majú myslieť. "Možno to má prilákať do novovybudovanej oblasti zvieratá," špekuluje jeden z užívateľov. "Počkajte a o chvíľu sa dozviete aj o kamerách," píše ďalší. Viacerí však neveria, že video zachytáva skutočnosť a domnievajú sa, že reproduktory rozmiestnil po okolí autor príspevku, ktorý, ako naznačuje jeho profil, fandí konšpiračným teóriam. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu