Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Manželia našli vysnívaný dom: Od kúpy ich odradila táto jediná vec, keď ju uvidíte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

COLUMBIA - Hľadanie nového bývania si častokrát vyžaduje robiť značné kompromisy. Príkladom je pár, ktorý takmer kúpil dom, až dokým neuvidel skutočne bizarné schody. Ľudia na TikToku im ale dávajú za pravdu a tvrdia, že by si na ne nezvykli ani oni. Existuje dokonca mýtus, že podobné schody kedysi slúžili na odohnanie čarodejníc.

Keď si hľadáte nové bývanie, iba zriedkakedy narazíte na vysnívaný dom alebo byt, v ktorom by ste po nasťahovaní nemenili vôbec nič. Zdravá miera kompromisu je pri hľadaní bývania je preto určite na mieste. Aj napriek tomu, že sa o to istá americká dvojica snažila, jedna skutočne bizarná vec ich nakoniec odradila od kúpy domu, ktorý vyzeral na prvý pohľad priam dokonale. Užívateľ známy ako Themistershade zverejnil na TikToku video, v ktorom si dvaja mladí ľudia prezerajú nehnuteľnosť. "Uvažovali sme o ponuke tohto domu, kým sme neuvideli tieto schody," píše sa v ňom. 

@zillowgonewild

@themistershade actually visited the witch stair home!! ##zillowgonewild ##foryou

♬ original sound - Zillow Gone Wild

Dom s tromi izbami v meste Columbia v americkom štáte Maryland je na trhu za 400 000 dolárov (cca 336 000 eur). Interiér je elegantný a moderný, s veľkým priestorom a krásne zrenovovaným podkrovím. Ale bohužiaľ, aby ste sa dostali hore, musíte vyjsť neobvyklými schodmi. Namiesto štandardného schodiska vás totiž čakajú bloky, ktoré sú o polovicu menšie a nepevné, takže na každý z nich dáte vždy jednu nohu, aby ste vyšli hore alebo zišli dole. Takýto štýl konštrukcie sa väčšinou používa v stiesnených priestoroch a nazýva sa aj "čarodejnícke schody". Podľa jednej legendy boli totiž vytvorené s cieľom odohnať čarodejnice. 

When someone DMs you and says “This house is pretty normal BUT LOOK AT PICTURE 29” you listen to them Columbia, MD....

Posted by Zillow Gone Wild on Friday, 26 March 2021
 

Užívatelia sa zhodli v tom, že schody by vadili aj im, pretože by sa báli ísť hore alebo dole v noci či po niekoľkých pohárikoch. "Keby som prišiel domov opitý a uvidel tieto schody, spal by som radšej na gauči," poznamenal jeden mladík. Našlo sa však aj pár takých, ktorí by sa nenechali odradiť a napriek nepohodlnému schodisku by dom kúpili, ak by sa im všetko ostatné páčilo. 

Viac o téme: NehnuteľnosťKúpa domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu