Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina si hľadala podnájom, jeden inzerát ju totálne dostal: Keď zbadáte ten detail na FOTO!

(Zdroj: Twitter/beth)

LONDÝN - Ženu z Anglicka, ktorá si hľadala na internete nový prenájom, zaujal pozoruhodný detail na fotografii jedného z inzerátov. Možno z neho usúdiť, že realitný maklér ponúkajúci nehnuteľnosť sa príliš nezaoberal podrobnosťami a neriešil, čo vlastne fotí. Táto nedbanlivosť však, paradoxne, ponuke prospela.

Užívateľka menom Beth zverejnila na Twitteri fotografiu nehnuteľnosti, na ktorú narazila, keď si hľadala nový podnájom. Pri pohľade na posteľ v jednej z ponúkaných miestností ju upútal "hrb" prekrytý perinou. Z obrysov možno usúdiť, že pod ňou niekto ležal a snažil sa ukryť pred zvečnením, čo mu ale veľmi nevyšlo. Tento bizarný detail však zjavne neprekážal realitnému agentovi, ktorý ho zverejnil ho v ponuke.

Užívateľov inzerát značne pobavil. "Patrí to k nehnuteľnosti alebo si budete musieť priniesť vlastný hrb?" pýta sa jeden z nich. "Príďte fotiť pred deviatou hodinou ku mne. A tiež budete mať takýto záber," napísala ďalšia osoba. 

Realitka zverejnila inzerát o predaji starého domu: Jedna FOTO záujemcov totálne vydesila

Príspevok Beth zároveň spustil diskusiu o podobných skúsenostiach, s ktorými sa užívatelia stretli pri hľadaní nehnuteľností. "Prisahám, že sme si prezreli dom, kde spal v posteli chlapec," uviedol jeden z nich. Ďalší si zas pamätá, že v realitnej kancelárii mu zabudli dohodnúť termín schôdzky s majiteľmi domu. Takže, keď prišli na obhliadku, tiež sa niekto ukrýval pod dekami. 

Viac o téme: NehnuteľnosťPodnájomRealitná kanceláriaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu