Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Šteniatko sa pokúsilo zožrať včelu: Keď uvidíte, čo sa mu potom stalo s tvárou... och!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Po zaobstaraní šteňaťa je človek obvykle zavalený pocitmi šťastia a radosti, pričom často zabúda na problémy a zodpovednosť súvisiacu so starostlivosťou o nového domáceho miláčika. Svoje o tom vie jeden z užívateľov TikToku, ktorý o roztomilé šteniatko mohol prísť.

Mathias Jakobsen nedávno zverejnil na TikToku video, ktoré roztápa srdcia ľuďom po celom svete. "Môj pes, spomínajúci na časy, keď zjedol včelu a musel byť urýchlene prevezený k veterinárovi," píše sa v príspevku, ktorý zachytáva malé čiernobiele šteniatko natiahnuté na pohovke s opuchnutou papuľkou. Podľa všetkého sa šteňa pokúsilo zjesť včelu, čo mohlo dopadnúť katastrofálne, keby si to nevšimol jeho majiteľ.

@mathiiiel

He’s shaking his tail so he’s fine:) ##fyp ##thinkingaboutsomanythings

♬ original sound - Amir Yass

Ten následne ukazuje svojho domáceho miláčika v náruči veterinára. Líca a krk psíka majú veľkosť balónu, čo spôsobilo, že jeho hlava bola takmer dokonale guľatá. S pomocou odborníkov sa ale, našťastie, úplne uzdravil, o čom podľa majiteľa svedčí aj to, že neustále vrtel chvostom. 

Zadok šteniatka sa stal absolútnym hitom: Keď uvidíte celú FOTO, budete sa rozplývať

Video získalo na sociálnej sieti ohromujúcich vyše 40 miliónov pozretí, viac ako deväť miliónov pozitívnych reakcií a vyše 250 000 komentárov. "Mal si doma malú pandu," zažartoval jeden z užívateľov. "To nie je pes, to je zajačik," napísal ďalší.  

Viac o téme: PesVčelaAlergická reakcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu