Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zadok šteniatka sa stal absolútnym hitom: Keď uvidíte celú FOTO, budete sa rozplývať

(Zdroj: Instagram/thegoldenporterlee)

AUSTIN - Dievčina z amerického štátu Texas sa nemohla prestať smiať po tom, ako zbadala fotku, na ktorej pózuje so svojím psom - šteniatkom labradora. Zachytáva totiž jeden zábavný detail, ktorý si hneď všimli aj užívatelia Instagramu, kde fotku zverejnila.

Alyssa Guerraová sa momentálne vytešuje zo svojho štvormesačného šteniatka menom Porter. Túli sa k nemu a robí milé fotky. Nedávno sa sa postavila pred zrkadlo v spálni, zobrala ho na ruky a spravila selfie. Až potom zistila, aký parádny záber to je! Portera totiž drží tak, že ruku má pod jeho zadkom, v dôsledku čoho sa mu koža zdvihla hore a pes tak vyzerá, akokeby mal ľudský zadok s dvoma dokonalými polkami.

"Najprv som si to ani nevšimla, pretože som spravila niekoľko fotiek a hneď som si zamkla telefón. Po pár hodinách som sa k nim vrátila a narazila na túto so zadkom. Doslova som plakala od smiechu," povedala Alyssa, ktorá selfíčko následne zverejnila na Instagrame. Tam si okamžite získalo množstvo lajkov a pozitívnych reakcií. Užívatelia sa rozplývajú nad roztomilým šteniatkom.

Študentka psychológie uviedla, že vždy chcela veľkého psa, preto si aj v chovateľskej stanici vybrala práve to najväčšie šteniatko. "Porter je veľmi spoločenský a hravý. Miluje pozornosť a je taktiež veľmi zvedavý, takže všetko hryzie, líže a ňuchá. A miluje aj ľudí a ostatných psov, je to jednoducho zlatíčko," dodala Guerraová. 

Viac o téme: PesŠteniatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu