Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Žena šla vyčistiť odtok v kuchynskom dreze: Keď zistila, čo v ňom je, naplo ju

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MANCHESTER - Keď sa pozriete na svoj kuchynský drez, možno si pomyslíte, že za jeho ošumelým vzhľadom je starý odtok. V skutočnosti je to ale špina a presne tú nedávno odstraňovala britská expertka na domáce upratovanie. To, čo v odtoku našla, jej zdvihlo žalúdok.

Kira Louisová prezradila, ako premieňa svoj špinavý a zanesený odtok v kuchynskom dreze tak, aby vyzeral tip-top. V skutočnosti je to oveľa jednoduchšie, ako by ste si možno mysleli. "Tu je video, ako sa hĺbkovo dá vyčistiť odtok. Považujte to za svoju motiváciu," hovorí v TikTok videu. 

FOTO Mame sa podarilo vyčistiť totálne zašpinenú bundu: Už ju chcela vyhodiť, pomohol tento TRIK

Všetko, čo potrebujete, je sóda bikarbóna, biely ocot, stará zubná kefka a vriaca voda, ktoré váš drez poriadne vyčistia. Najskôr odstránite kryt odtoku pomocou skrutkovača (ak ho máte takto pripevnený), aby ste odhalili nahromadené nečistoty, ktoré sa pod ním skrývajú. Potom nasypte trochu sódy bikarbóny a následne prilejte ocot. Nechajte niekoľko minút pôsobiť, aby čistiaca zmes začala účinkovať. Vezmite starú zubnú kefku a oblasť dobre vyčistite. Napokon do odtoku nalejte vriacu vodu, aby ste čistiacu zmes úplne zmyli. 

@cleanwith_kiraa

Really Gross! drop a like for me actually having to clean this ##fyp ##clean ##cleaning ##plugholeclean ##foryoupage ##cleantok ##plughole ##gross

♬ Shaxicula (Toxic x Love Shack x Dragula) - DJ Cummerbund

Video doposiaľ videli tisíce ľudí, na ktorých urobili neuveriteľné výsledky veľký dojem. Mnohí deklarovali, že túto metódu určite vyskúšajú doma. "Panebože, teraz sa bojím pozrieť na svoj odtok," komentovala zábery jedna užívateľka. "Okamžite idem hľadať skrutkovač, aby som zistil, ako vyzerá desať rokov nečistený odtok," napísala ďalšia osoba. 

Viac o téme: KuchyňaDrezOdtokTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu