Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Brunetka si nechala vytetovať motivačný citát, potom s hrôzou odhalila jeho sexuálny význam

(Zdroj: TikTok/mariaavery)

LOS ANGELES - Užívateľka TikToku vo svojom videu upozorňuje ľudí, aby zvážili výber tetovania, ktorými sa chcú skrášliť a neunáhlili sa ako ona. Aj tie najkrajšie vzory či motivačné citáty totiž môžu po nevhodnom umiestnení na niektoré časti tela pôsobiť komicky, zahanbujúco až trápne.

VIDEO Katastrofálne načasovanie! Pozrite sa, čo si dievčina nechala vytetovať pred začiatkom pandémie

Dvadsaťdvaročná Američanka Maria prostredníctvom svojho videa radí ľuďom, aby boli opatrní nielen pri výbere samotného tetovania, ale aj pri rozhodovaní, na akú časť tela si ho nechajú zobraziť. Obrázky, vzory, motívy a rôzne slovné odkazy, ktoré dobre vyzerajú na internete, totiž tak už nemusia vyzerať aj na vašom tele. K takémuto faux pas dochádza obzvlášť v prípade, ak nedomyslíte význam niektorých nápisov a vzorov a ich súvislosť s časťami tela, na ktoré si ich necháte umiestniť.

@mariaavery

#stitch with @hannanicbic #greenscreen IVE BEEN WAITING FOR THIS ONE #dumbbrunette #dumbtattoochallenge #tattoofail #tattoocoverp

♬ original sound - mar

"Ako osemnásťročná som si myslela, že slovo "pokračuj", ktoré som uvidela na Pintereste, je také inšpiratívne, že si ho musím nechať vytetovať," začína Maria svoje rozprávanie. Aj keď mohlo ísť o zmysluplnú frázu, jej umiestnenie naboku nohy neďaleko rozkroku už až také šťastné nebolo. Neskôr chcela svoju chybu napraviť, a tak tetovanie doplnila o slovo "dopredu". Až potom si uvedomila, že to nakoniec pôsobí ešte horšie, celá fráza totiž znela "Keep going forward", čiže "pokračuj ďalej". Vzhľadom na polohu tetovania má naozaj sexuálny podtext. Tatér utrúsil, že je celkom rád, že nemusí doplniť slovo "tvrdšie". Maria nakoniec dvojzmyselný nápis zamaskovala troma ružami. "Vyberajte si radšej tetovania bez slov," dodala na záver. 

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu