Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladá vodička sa dostala do bizarno-smiešnej situácie: Stačí si pozrieť jej FOTKU a hneď budete mať lepší deň

Lesley Pilgrimová a jej vodičák s nevhodnou fotkou Zobraziť galériu (3)
Lesley Pilgrimová a jej vodičák s nevhodnou fotkou (Zdroj: Profimedia)

ORANGE COUNTY – Dvadsaťpäťročná Lesley Pilgrimová zverejnila fotografiu nového vodičského preukazu vydaného v okrese Orange County v Kalifornii. Kuriózny záber zachytávajúci jej podobizeň spôsobil, že doklad je neplatný a Američanka už pracuje na tom, aby si vybavila nový.

Rúška sa už stali každodennou súčasťou nášho života a niekedy si ani neuvedomujeme, že ich máme na tvári. Na to svoje pozabudla aj Lesley Pilgrimová, keď sa odfotografovala na vodičský preukaz.

VIDEO Dievčina si chcela na benzínke povysávať auto: Skončilo sa to katastrofou

Lesley Pilgrimová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Do uzavretej oddelenej miestnosti, v ktorej si urobila prvý záber, však o chvíľu vstúpil fotograf a požiadal ju, aby si zložila rúško, pretože fotografiu, na ktorej má prekrytú tvár, nemôže použiť. O týždeň jej však dorazil doklad totožnosti, na ktorom má fotografiu s rúškom. „Spočiatku som na to len tak hľadela. Chvíľu mi trvalo, kým som pochopila, čo sa stalo,“ usmieva sa mladá žena. „Bolo mi jasné, že mám problém a tento doklad nebudú akceptovať žiadni policajti a len si urobím problémy.“

Lesley Pilgrimová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Fotografiu preukazu poslala niekoľkým priateľom a okrem toho, že sa dobre pobavili, jej odporučili, aby okamžite kontaktovala úrady, čo aj urobila. Za chybu sa jej ospravedlnili a sľúbili, že jej bezplatne vystavia nový doklad. Lesley vraj kuriózny vodičský preukaz aj použila. „Keď som ho prvý raz ukázala čašníkovi a on nereagoval, prišlo mi to zábavné,“ hovorí. 

Viac o téme: FotografiaDokladOmylRúškoPreukazVodičský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu