Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík sa chcel pochváliť manželke, poslal jej SELFIE: Pozrite na ten detail, veď on ju podvádza!

(Zdroj: TikTok/shesough)

BILOXI - Zdá sa, že ženy majú prirodzenú schopnosť odhaliť neveru na základe jednoduchých maličkostí. Príkladom je užívateľka TikToku, ktorá sa podelila so svojou skúsenosťou. Pravdu zistila pri pohľade na na prvý pohľad nevinnú selfie svojho manžela, ktorý bol v tom čase na výlete v kasíne.

Mladá žena z amerického štátu Mississippi vysvetlila, že jej manžel si išiel na noc zahrať do kasína a poslal jej fotografiu, na ktorej je údajne v kúpeľni svojho apartmánu. Keď sa však na fotku pozrela pozorne, zbadala niečo podozrivé, čo by mohlo naznačovať, že v miestnosti s ním mohol byť niekto iný. 

VIDEO Valentínskeho darčeka pre manžela obletelo svet: Škatuľa plná... toto by ste dostať nechceli!

"Môj manžel mi poslal selfíčka, na ktorých sa snažil vyzerať v kasíne úplne roztomilo, ale všimla som si pár zvláštnych vecí, teraz je slobodný. Uhádneš, čo to je?" uviedla Američanka v príspevku. Následne sa podelila o dva zábery, na ktorých zafarbila mužovu tvár kvôli ochrane identity. V odraze zrkadla vidno žehličku na vlasy, čo užívateľka TikToku považuje za jasný dôkaz nevery.

@shesough

#caughtlacking

♬ It Wasn't Me - Shaggy

Video zaznamenalo štyri milióny prehratí a takmer 14 000 komentárov. "Žehlička na vlasy vyzerá naozaj podozrivo," napísal jeden z užívateľov TikToku. Zdá sa teda, že na detailoch skutočne záleží - ako v reálnom živote, tak na fotografiách. Blondínkin manžel sa síce snažil obhájiť tým, že v skutočnosti bol v izbe svojho kamaráta, ktorý bol na výlete so svojou priateľkou, žena mu však neverí. Nechápe totiž, prečo by sa niekto fotil v cudzej izbe, keď sa môže kedykoľvek vo svojej. 

Viac o téme: Nevera Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu