Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mala celý život pred sebou: Znásilnené 11-ročné dievča porodilo dieťa a zomrelo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RIO DE JANEIRO - 43-ročný muž niekoľko rokov zneužíval dievča. Keď malo dieťa jedenásť rokov, od svojho trýzniteľa otehotnelo. Ale maloleté dievča neprežilo pôrod dieťaťa. Polícia teraz po násilníkovi pátra.

Aký hrozný a smutný je príbeh, o ktorom píše britský Mirror. Jedenásťročné dievča zomrelo po narodení dieťaťa od svojho sexuálneho násilníka, ktorý je údajne momentálne na úteku. Je to naozaj neuveriteľné: 11-ročná Luana Costa bola údajne roky týraná a nútená svojim  mučiteľom Francinildom Moraesom (43), aby s ním mala tajný „vzťah“.

43-ročný znásilňoval dievča dva roky

Ako píše Mirror  s odvolaním sa na vyhlásenia rodiny dieťaťa, muž a maloletá sa skontaktovali, keď malo dievča len deväť rokov. Hovorí sa, že pedofil z mesta Para počas dvoch rokov opakovane útočil na dievča. Teraz polícia zverejnila fotografie Luany a Moraesa, na ktorých je ich vidno ako pár.

Rodina dievčaťa uviedla, že o „vzťahu“ s podozrivým sa nedozvedeli, kým si nevšimli, že sa telo dievčaťa zmenilo, a vzali ju k lekárovi. Lekár potom zistil, že 11-ročná Luana bola tehotná. Teta dievčaťa podľa Mirroru tvrdí, že Luane sa Moraes vyhrážal, že rodine nesmie povedať o údajnom znásilnení.

Dieťa od sexuálneho násilníka: 11-ročné dievča po pôrode zomrelo

Smutný príbeh sa skončil tragédiou. Neplnoletá Luana išla na predčasný pôrod, keď bola tehotná v piatom mesiaci a nedávno tragicky zomrela, iba štyri dni po pôrode. Podľa polície je násilník stále na úteku.

Viac o téme: SmrťPôrodZnásilnenieSexuálne zneužívanieBrazíliaLuana Costa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu