Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska si objednala svoje svadobné šaty cez internet: FOTO Keď sa v nich zbadala, takmer ju porazilo!

Budúca nevesta Zobraziť galériu (4)
Budúca nevesta (Zdroj: FB/Deux Aubrey)

USA - Budúca nevesta sa poriadne rozčertila na spoločnosť, u ktorej si objednala svadobné šaty. Chystala sa poslať sťažnosť, pretože jej šaty nesedeli a vôbec nevyzerali tak, ako mali. V skutočnosti sa ale ukázalo, že ich mala oblečené nesprávne. Mnohí nedokázali udržať smiech.

Budúca nevesta z Ameriky si objednala svoje svadobné šaty od spoločnosti Milly Bridal. Keď si ich ale obliekla, bola nespokojná. Rozhodla sa teda podať sťažnosť, pretože šaty vôbec nevyzerali tak, ako na fotografiách. Ku sťažnosti pripojila aj dva zábery, na ktorých má oblečené šaty.

VIDEO Nevesta hodila kyticu na svadbe: To, čo sa vzápätí strhlo, nečakala ani v najdivokejšom sne

Zamestnanci spoločnosti jej ale rýchlo odkázali, že chyba sa nenastala na ich strane. „Šaty ste si obliekli naruby. Prosím, oblečte si ich správne,“ odkázali budúcej neveste. Keď si žena uvedomila svoju chybu, nedokázala zakryť smiech. Okomentovala to tým, že zase mala svoju "blonďavú chvíľku". 

Kráska si objednala svoje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Deux Aubrey)

„Bola som skutočne rozrušená z toho, ako to vyzerá, a poslala som nahnevaný e-mail spoločnosti,“ uviedla Američanka vo facebookovom príspevku. „Odfotila som sa v šatách a dodala, že nevyzerajú ako niečo, čo som si objednala,“ pokračuje budúca nevesta.

Kráska si objednala svoje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Deux Aubrey)

Napokon priznala, že keď si šaty obliekla správne, boli skutočne nádherné. „Niekedy nezáleží na tom, koľko školy máte za sebou, stále vám bude chýbať zdravý rozum, napríklad v tom, ako sa správne obliekať,“ dodala. Zároveň dúfa, že ľudia ocenia aspoň komickosť celého incidentu.

Kráska si objednala svoje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Deux Aubrey)

Zdá sa, že sa jej to podarilo, pretože príspevok získal vyše tisíc pozitívnych reakcií a desiatky komentárov. „Je mi to tak ľúto, strašne sa na tom smejem. Chúďa dievča,“ znie jeden z komentárov. Ďalší z komentujúcich podotkol, že šaty jej pristanú tak či tak. Napokon sa našli aj takí, ktorí skonštatovali, že ide o najvtipnejšiu vec, akú tento mesiac videli.

Viac o téme: InternetŠatyNevestaKúpa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu