Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce VIDEO zo zásahu hasičského lietadla: Stroj nezasiahol iba svoj cieľ, ľuďom ostali oči pre plač

Hasičské lietadlo nezasiahlo iba svoj cieľ
Hasičské lietadlo nezasiahlo iba svoj cieľ (Zdroj: TikTok/schwackson)

SAN JOSÉ - Hasičské lietadlo zasahujúce pri požiari rodinného domu v San José v Kalifornii nezasiahlo iba svoj cieľ a ľuďom v susedstve spôsobilo obrovské škody na majetku. Chemikália valiaca sa z jeho trupu zmenila na červené pole okolité nehnuteľnosti, ktoré vo svojom TikTok videu zdokumentoval devätnásťročný Jackson Stevens.

Dievčatko (3) vyniesol do vzduchu lietajúci drak: VIDEO Ľudia tŕpli od strachu, bola to dráma až do konca!

Stevens, ktorý trávil so svojou rodinou čas v dome starého otca, nakrútil dych vyrážajúce zábery zo zásahu hasičského lietadla  v San José. Lietadlo privolané k požiaru neďalekého rodinného domu  totiž spomaľovačom horenia nezasiahlo iba horiacu plochu, ale aj dom tínedžerovho dedka a jeho okolie. Upravená záhrada s krásnou terasou so slnečníkmi sa tak v priebehu niekoľkých sekúnd zmenila na červenú katastrofu.

@schwackson

My house got saved from a fire today lol ##xyzcba ##foryou ##4u ##fyp

Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor

Stekajúca chemikália zafarbila aj okná a záhradný nábytok a v podstate zasiahla každý predmet na dvore a v záhrade. Vo videu sa tiež mihnú zábery postriekaného interiéru auta zaparkovaného v susedstve s otvoreným strešným oknom. Na červeného strašiaka sa dokonca zmenil aj Stevensov dedo, ktorý stál v čase zásahu pred domom. 

Diváci po pozretí záberov vyjadrili zdesenie nad spôsobenými škodami. „Nech ťa aspoň upokojuje fakt, že tvoj dedko nezhorel, keďže ho to takto zasiahlo,“ snažil sa zmeniť celú situáciu na žart jeden z nich. Niektorých zároveň prekvapilo zistenie, že spomaľovač horenia je kvapalina a nie prášok.

Viac o téme: LietadloDomHasičiŠkodaChemikália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu