Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojica sa počas koronakrízy zoznámila na Badoo: Po mesiaci osobného randenia zažila žena šok

Hannah a Gregg Zobraziť galériu (4)
Hannah a Gregg (Zdroj: profimedia.sk)

BRAINTREE - Ľúbostný príbeh dvoch Britov z grófstve Essex nezačínal veľmi sľubne, pretože sa zoznámili cez internet v čase najprísnejších protipandemických opatrení. Napriek tomu náklonnosť medzi nimi prerástla do lásky a v ich životoch pravdepodobne už čoskoro zazvonia svadobné zvony.

Karanténne opatrenia, ktoré zasiahli každého z nás, budú mať v prípade Hannah Harveyovej (28) a Gregga Wrighta (40) veľmi príjemné následky. Dvojica, ktorá sa pred pár mesiacmi, keď zúrila prvá vlna koronavírusovej pandémie, zoznámila cez Badoo, si totiž len nedávno vymenila zásnubné prstene. Ako priznali, prvé týždne bolo osobné stretnutie vylúčené, tak si len písali, telefonovali či komunikovali cez video hovory. Neskôr konečne situácia dovolila, aby sa stretli aj osobne. A len mesiac po prvej schôdzke Gregg neváhal a požiadal Hannah o ruku.

Dvojica sa počas koronakrízy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica sa počas koronakrízy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Máme niečo, o čom sme obaja snívali. Je to doslova dokonalý vzťah. Stále neverím tomu, že som mala také šťastie a našla som dokonalého muža práve v počas opatrení," hovorí šťastná Angličanka, podľa ktorej ich vzťahu veľmi pomohlo aj to, že mali veľa času na vzájomné spoznávanie sa aj bez toho, aby sa fyzicky stretli. 

Dvojica sa počas koronakrízy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zvláštne je aj to, že snúbenci bývajú od seba len dvadsať minút cesty a majú veľa spoločných známych, čo zistili až neskôr. Obaja tiež uvádzajú, že si dobre rozumejú aj preto, lebo každý z nich sám vychováva deti z predchádzajúcich vzťahov. "Moje deti si všimli, že niekoho mám. Vždy, keď mi prišla správa od Gregga, tak som sa začala usmievať," pokračuje matka troch detí vo veku desať, sedem a jeden a pol roka. Gregg má s bývalou ženou tiež tri deti, takže po svadbe z nich bude naozaj veľká rodina. "Teším sa, že budem súčasťou veľkej rodiny. Viem, že niektorí ľudia si myslia, že sme všetko unáhlili, ale sme zamilovaní a nechceme už dlhšie čakať. Pochopia to iba tí, ktorí prežili niečo podobné," dodala budúca nevesta.

Viac o téme: ZoznamkaKoronavírusBadoo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu