Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Striptízový klub ako nové ohnisko nákazy! Zamestnanec má COVID-19, stovky zákazníkov sú v ohrození

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/CBC News: The National)

TORONTO - Úrady verejného zdravotníctva v kanadskom Toronte informovali, že viac ako päťsto ľudí bolo vystavených riziku ochorenia COVID-19 v miestnom striptízovom klube po tom, ako bol pozitívne testovaný jeden z jeho zamestnancov.

Striptízový klub Brass Rail Tavern v Toronte označili pracovníci miestneho úradu verejného zdravia za možné ohnisko ochorenia COVID-19. Jeden zo zamestnancov bol totiž pred pár dňami pozitívne testovaný. Začiatkom augusta mal v podniku štyri nočné šichty, počas ktorých bolo vystavených potenciálnej nákaze až 550 osôb. "V rámci predbežných opatrení odporúčame všetkým, ktorí navštívili klub Brass Rail Tavern v období od 4. do 8. augusta, aby sledovali, či sa u nich neprejavia príznaky nákazy koronavírusom," uviedli úrady. 

Striptízový klub ako nové
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/TheElvisgratton)

Následné šetrenie ukázalo, že v zariadení neboli dodržiavané protipandemické opatrenia vrátane fyzického odstupu, dvojmetrovej vzdialenosti medzi stolmi, zamestnancami a zákazníkmi a nebol ani vedený denník na účely sledovania kontaktov v prípade, že sa na mieste potvrdí nákaza. 

Hrozivé zistenie vedcov: Mnohí, ktorí tento rok ochoreli na chrípku, mali v skutočnosti COVID-19!

Starosta Toronta John Tory nechcel prípad bližšie komentovať, uviedol len, že je rád, ako rýchlo kompetentné úrady zareagovali. Momentálne vyhľadávajú všetkých návštevníkov, aby mohli byť otestovaní.

Viac o téme: Striptízový klubTorontoKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu