Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nahá turistka pošpinila svätyňu: FOTO nechutnosti, ktoré na nej stvárala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

CHIANG MAI - Budhistickú svätyňu na severe Thajska nelichotivo preslávila Farah Haqueová z Bangladéša, keď pred jej vchodom nahá šírila do okolia smršť nadávok a vulgarizmov. Incident ukončil až príchod policajtov. Miestni obyvatelia už robia všetko pre to, aby bolo ich zneuctené posvätné miesto opäť v poriadku.

V meste Chiang Mai na severe Thajska sa odohral nechutný incident, ktorý viacerí zachytili na video. Je na ňom zachytená mladá žena menom Farah Haqueová, ako opitá a nahá sedí s plechovkou piva v ruke na zábradlí budhistickej svätyne a vulgárne nadáva. Medzi zmesou pikantných nadávok si občas sama so sebou pripije a povie "na zdravie". Tejto nepeknej scéne urobili koniec až privolaní policajti, ktorí Farah odviedli do psychiatrickej liečebne.

Nahá turistka pošpinila svätyňu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na verejnosť neskôr prenikli informácie, že do krajiny prišla ako turistka, ale od apríla tam pracuje ako učiteľka angličtiny. Podplukovník Somkit Phusod z policajného oddelenia v Chaing Mai uviedol, že 28-ročnú Haqueovú vypočujú až po tom, ako vytriezvie a lekári posúdia jej psychický stav. Zasahujúca hliadka zistila aj to, že bola opitá aj večer predtým. "Budeme tiež informovať veľvyslanectvo a kontaktovali sme jej známych v Thajsku," dodal Phusod. Incident sa dotkol najmä miestnych budhistických veriacich, ktorí hneď na druhý deň svätyňu očistili.

Viac o téme: TuristkaSvätyňaThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu