Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Neuveríte, čo rumunský zajačik (27) zdedil po svojom manželovi (†81): Jeho rodina zúri!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

BUKUREŠŤ - Príbeh bizarného milostného vzťahu 81-ročného bývalého britského kňaza Philipa Clementsa a jeho 27-ročného zajačika z Rumunska zapĺňal titulky denníkov posledných pár rokov. Najnovšie je to preto, lebo starý pán zomrel. Jeho rozzúrení bratia teraz mladého Rumuna označili za pijavicu. Dôvodom je obrovské dedičstvo, ktoré zdedil po smrti starčeka.

Vzťah Clementsa a Florina Marina bol pomerne búrlivý a vyvolával mnoho otáznikov. Mnohí totiž Rumuna obviňovali z toho, že je s bývalým kňazom len kvôli jeho peniazom. Faktom totiž je, že po Phillpovej smrti zdedil nemalú čiastku peňazí. Clements zomrel 31. mája v nemocnici v Bukurešti, do ktorej ho kvôli pandémii nemohli prísť navštíviť ani najbližší rodinní členovia. 

FOTO Neuveríte, čo rumunský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Philip Clements)

Vdovec má teraz dostať v prepočte takmer 165 000 eur zo životného poistenia zosnulého manžela a a zdedil taktiež dom v hodnote viac ako 110 000 eur, ktorý na neho Clements prepísal pred svojou smrťou. Okrem toho bude Marin každý mesiac dostávať britský vdovecký dôchodok vo výške v prepočte takmer 2200 eur. Clementsovmu staršiemu bratovi, 71-ročnému Anthonymu, zostali len dve staré rodinné fotografie. Ďalší brat, 76-ročný Brian, nazval Florina pijavicou, ktorá dostala, čo chcela.  

Florin sa podľa svojich slov už nedokáže prizerať tomu, ako ho ostatní označujú za zlatokopa. "Jeho rodine chcem odkázať, aby sa starali o svoje vlastné záležitosti," vyhlásil. Clementsovi bratia však stále trvajú na svojom. "Mnohokrát som povedal svojmu bratovi, že Florin nie je nič iné než obyčajný zlatokop, ktorý sa ho rozhodol okradnúť už v okamihu, keď sa stretli," povedal Anthony. Bratia mali po Phillipovi zdediť statok, ktorý teraz ale patrí Florinovi. Anthony svojho nebohého brata opísal ako veľmi inteligentného, i keď ľahko manipulovateľného. "Videl som, čo sa deje, ale on nie," skonštatoval.

FOTO Neuveríte, čo rumunský
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Clements umrel po tom, čo sa už dlhšie necítil dobre. Odmietal však ísť do nemocnice, až ho tam napokon doviezol Marin. Ukázalo sa, že má vážne problémy so srdcom, skončil preto v umelej kóme, z ktorej sa už neprebral. Florin dodal, že na Philipa nikdy nezabudne, ale nebráni sa ďalšiemu vzťahu. Aj napriek tomu, že ho Clementsovi bratia zavrhli, je pripravený kedykoľvek im odpustiť a zabudnúť na krivdy minulosti.

Viac o téme: ZajačikZlatokopFlorin MarinPhillip Clements
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu