Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dievčina (22) sa po troch mesiacoch vrátila domov z karantény: V kuchyni si našla mutanta na FOTO!

Zemiaky v kuchyni vyklíčili
Zemiaky v kuchyni vyklíčili (Zdroj: Twitter/dodo)

CAEN - Na mladú Francúzku čakalo po návrate z karantény v jej byte nepríjemné prekvapenie v podobe desivého "mutanta" rozpínajúceho sa v jej kuchyni. Dievčine sa veľmi uľavilo, keď zistila, že je výsledkom bežného prírodného procesu, na začiatku ktorého bolo vrecko obyčajných zemiakov.

Návrat z trojmesačnej karantény do svojho bytu vo francúzskom Cean prirovnáva Donna Poreeová ku scénam z hororového filmu. "Vošla som do kuchyne a v kúte som zbadala akési chápadlá. Vydesilo ma to, ale keď som vytiahla žalúzie, hneď mi bolo jasné, že sú to zemiakové klíčky. V tom prítmí pôsobili naozaj hrozivo," usmieva sa.

Zemiaky si kúpila pred tromi mesiacmi, ale nestihla ich skonzumovať, pretože v krajine začali platiť obmedzenia a ona sa rozhodla kvôli tomu opustiť mesto. Pred odchodom z bytu však na vrecko so zemiakmi úplne zabudla. Po zverejnení príspevku na Twitteri 22-ročná Francúzka zistila, že podobnú skúsenosť mali po návrate z karantény viacerí užívatelia. "Moje zemiaky však boli menej invázne," napísal jeden z nich. Ďalší poznamenal, že pohľad do skrinky na potraviny, ktorú otvoril po niekoľkých týždňoch, mu takmer spôsobil infarkt.

Viac o téme: ZemiakyKaranténaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu