Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Keď sa koláč nepodarí: VIDEO Z "veľdiela" tohto muža pôjdete do kolien, využil ho geniálne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Andy Hicks/ Crockpot/Slow Cooker Recipes & Tips)

LONDÝN - Kulinárske počiny sú obľúbenou kategóriou a na sociálnych sieťach sa denne objavujú menej aj viac vydarené kúsky, pochádzajúce z kuchýň užívateľov. Svojou troškou k nim prispel aj otecko, ktorý požiadal ostatných o pomoc pri hľadaní dôvodov, prečo sa pri príprave jeho koláča nedostavil očakávaný výsledok. A hoci si na jeho výtvore nikto nepochutnal, využil ho geniálne.  

Otecko Andy sa na Facebooku v skupine Crockpot/ Slow Cooker Recipes & Tips podelil so svojou skúsenosťou, ktorá zabáva užívateľov sociálnej siete.

Odporúčame: Otecko v šoku: FOTO Jeho žena takmer skolabovala, keď sa od dcéry dozvedela, čo má v aute!

Nesmejú sa však zo snahy muža upiecť šťavnaté vláčne brownies, ale z toho, že svoje veľdielo nakoniec využil ako vešiak na kľúče.

„Pomôžte mi. Ako sa to mohlo stať?“ pýta sa vo videu, na ktorom zatvrdnutá upečená kakaová hmota odoláva úderom o radiátor. „Dodržal som všetky pokyny a nastavil som pomalý režim. Koláč bol však stále surový, a tak som ho piekol ďalšiu hodinu,“ opísal postup v kuchyni a dodal, aby nikto pri príprave brownies nedôveroval Jamiemu Oliverovi, pretože išlo o jeho recept.  

Príspevok zabavil viacerých užívateľov a jeden z nich oteckovi poradil, aby v budúcnosti výsledky svojho pečenia použil ako nášľapné kamene do záhrady. 

Viac o téme: MužPečenieBrowniesNepodarok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu