Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dvojica zverejnila nevinné VIDEO, ale pozor! Keď prezradili svoje tajomstvo, ľudia nechceli veriť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Dayna Cano Qazi)

IRVINE - Tridsaťštyriročná Dayna Qaziová zmiatla všetkých, ktorí si pozreli jej TikTok video. Ľudí šokuje jej mladistvý vzhľad. Američanka pripúšťa, že ide o výsledok viacerých faktorov. Pod jej imidž sa totiž nepodpísala iba skvelá genetická výbava, ale aj drobné skrášľovacie procedúry a najmä skoré materstvo.

Dayna Qaziová z Kalifornie ohromila mnohých ľudí po tom, ako zverejnila na stránke TikTok video so svojím 17-ročným synom. Na prvý pohľad totiž obaja vyzerajú ako súrodenci. V niekoľkých komentároch sa dokonca objavil názor, že syn vyzerá staršie ako jeho vlastná mama.

@daynaduh

When you’ve been a mom longer than you haven’t ##momlife ##over30 ##teenmom ##teenparent ##mom ##son ##myson ##age ##me ##aboutme ##myage ##old @juju.tweedy

♬ Muhammad - nofiljutt53

Qaziová porodila syna Juliana ako 16-ročná a vraj to bolo najlepšie rozhodnutie v jej živote. Jej mama sa tak stala babičkou vo svojich 32 rokoch. A ako to Dayna robí, že vyzerá tak mladistvo ako jej dieťa? Na rozdiel od iných žien, ktoré popierajú kozmetické procedúry, ona sa k nim otvorene hlási a uvádza, že podstúpila liposukciu. 

Dvojica zverejnila nevinné VIDEO,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Dayna Cano Qazi)

Zverejnené video búra mýty o skorom materstve, jeho autorka sa aj takýmto spôsobom snaží dokázať, že priviesť potomka na svet v mladom veku nemusí byť vôbec zlý nápad. Za pravdu jej dali viaceré užívateľky, ktoré priznali, že sa tiež stali matkami ako tínedžerky. "Tiež som mala syna vo veku 16 rokov. Teraz  mám 47 a on má 31. Nič neľutujem, je skvelý a ja mám krásny život," napísala jedna z nich. 

Viac o téme: Elixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu