Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladá mamička kúpila najškaredší dom na ulici: Po dvoch rokoch ho zrekonštruovala na nádheru na FOTO

(Zdroj: Twitter/Petite Side of Style)

KENT - Joanne Lewisová z anglického Kentu v roku 2018 kúpila jednoizbový dom zo 70. rokov. Zopár trikmi ho dokázala zmeniť na štvorizbový. Dom dnes vyzerá na nepoznanie, keď ho uvidíte pred rekonštrukciou a po nej, ani nebudete chcieť veriť, že je to ten istý.

Dvojnásobná mamička Joanne Lewisová prezradila, ako zmenila svoj dom z najškaredšieho na ulici na ohromujúci trojpodlažný priestor. Keď ho pred dvomi rokmi kúpila, mal len jednu izbu, čo pre štvorčlennú rodinu nebolo ani zďaleka postačujúce. Joanne sa preto rozhodla spraviť z kuchyne, spálne a kúpeľne obrovskú kuchyňu s detskou izbou. Namiesto obdĺžnikových okien použila štvorcové, čo tehlovému domu dodalo šmrnc. Ďalej na poschodí vytvorila druhú spálňu a kúpeľňu. Po príchode druhého dieťaťa musela do domu pridať ďalšie poschodie. Spoločná spálňa so snúbencom Adamom teda skončila až na druhom poschodí.

Premena domu je skutočne dychvyrážajúca. Malú, škaredú stavbu premenila jej majiteľka na moderný dom s drevenými čelnými plochami, doplnenými sklenenými balkónmi s výhľadom na more a upravenou príjazdovou cestou. V zadnej časti budovy umiestnila obrovské francúzske okno vedúce z otvorenej kuchyne priamo do záhrady.

"Dom bol hore nohami. Kúpeľňa a jedna spálňa. Oddelili sme ich stenou a do záhrady sme dali prístavbu, kde je teraz kuchyňa," uviedla Joanne. Keď sa na Twitteri a Instagrame podelila s fotografiami prerobenej nehnuteľnosti, okamžite sa stali hitom internetu. "Moderný dom pri mori je konečne výsledkom toho, čo bolo kedysi garážou, potom domom s dvomi spálňami a teraz so štyrmi lôžkami," dodala spokojná Lewisová. 

Viac o téme: Rekonštrukcia domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu