Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Susedia sa počas karantény pozerali z okna: Neverili vlastným očiam, keď TO tam zbadali

(Zdroj: Youtube/Global Entertainment Tube)

STEVENAGE - Momentálna situácia, ktorá si vyžaduje dodržiavanie viacerých obmedzujúcich opatrení, sa stala impulzom pre vznik mnohých kurióznych nápadov. Jeden taký je zachytený na videu, ktoré zverejnil mladý britský pár. Vidno na ňom originálny spôsob ochrany pred šíriacim sa koronavírusom.

Nicholas Murray a Madeline Mai-Daviesová zo Stevenage zostali v šoku, keď zbadali na ulici chlapíka zo susedstva, ktorý sa maskovaný zakrádal k smetným nádobám. Zahalený od hlavy až po päty v listoch stromov dokonale imitoval maskovacie manévre jednotiek rýchleho nasadenia. Plazil sa, skrýval v okolitých kríkoch, sem - tam nešikovne spadol, ale hlavne sa čo najviac nenápadne snažil presunúť k smetiakom, aby sa zbavil vrecka s odpadom. Šťastný zo svojho výkonu a najmä z toho, že ho počas tejto misie nezasiahol koronavírus, odkráčal preč krížom cez ulicu.

Dvojica, ktorá zdokumentovala recesistický nápad svojho suseda, okamžite všetko zverejnila na sociálnej sieti, kde má ich video už viac ako 16,5 milióna pozretí. "Neočakával som až taký úspech. Prežívame zložitú dobu a je super, že sa nám podarilo takto rozosmiať ľudí, ktorí potrebujú smiech a nádej," povedal Nicholas.

Viac o téme: Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu