Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hororové VIDEO zo striptízu: Toto nikto nečakal, diváci stuhli od hrôzy

(Zdroj: Youtube/Entitled King)

DALLAS - Striptérka Genea Skyová účinkovala v kabarete XTC v americkom Dallase. Vyšplhala sa na vrchol šesťmetrovej striptízovej tyče. Počas vystúpenia sa však neudržala a spadla na zem. Aj napriek úrazu pokračovala vo vystúpení. Nešťastná nehoda je zaznamenaná na videu.

Genea sa živí ako striptérka. Jej nedávne vystúpenie v kabarete však dopadlo katastrofálne, keď sa zrútila z niekoľkometrovej tyče a dopadla na tvár. V tanci pokračovala aj napriek viacerým zraneniam, ktoré pri tom utrpela. Po vystúpení sa prostredníctvom Instagramu poďakovala svojim fanúšikom, ktorí jej želali skoré uzdravenie. 

VIDEO je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

"Pôvodne som o tejto nehode nechcela hovoriť," uviedla Skyová vo videu, zatiaľ čo si utierala slzy. Prí páde si zlomila čeľusť, stratila niekoľko zubov a vyvrtla členok. Našťastie nemá zlomené končatiny. Napriek tomu, že incident na vystúpení považuje za ponižujúci, sa Genea najviac sústredí na svoje zotavovanie.

Jej kamarátka Ayana Knowlesová vytvorila konto na stránke GoFundMe, prostredníctvom ktorej žiada o finančný príspevok na pokrytie liečebných nákladov pre Skyovú. "Jej práca nepokrýva výdavky za lekárske ošetrenia," uviedla Ayana s tým, že jej priateľka bude pre zranenia dlhší čas bez práce. Doposiaľ sa podarilo vyzbierať v prepočte takmer 13-tisíc eur. 

Viac o téme: StriptérkaTanec pri tyči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu