Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia pozerali TV, keď začuli podivný hluk: Keď policajti zistili jeho pôvod, prepadli sa od hanby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Thomas M. Milam)

FORSYTH COUNTY - Manželia zo Severnej Karolíny tento týždeň zavolali na číslo 911, aby nahlásili zločinca vo svojom dome. Okolo polnoci sledovali film, keď začuli hluk neznámeho pôvodu. Ukázalo sa, že votrelcom bol ich vlastný robotický vysávač. Polícia tvrdí, že podobné incidenty nie sú ničím neobvyklým.

Thomas Milam vo svojom facebookovom príspevku zmienil vtipný incident, ktorý zažil spolu s manželkou Elisou pri polnočnom pozeraní filmu. Nerušene sa pozerali na televíziu, keď zdola započuli akýsi hluk. Začali sa báť toho najhoršieho a okamžite kontaktovali políciu. "Povedal som žene, aby išla na bezpečné miesto a zobrala si moju zbraň," prezradil Thomas.

FOTO Mladík nechal doma zapnutý robotický vysávač: Narazil na výkaly, smradľavá katastrofa

V mysli si spomenul na svoj dávny vojenský výcvik. Začal analyzovať cestu, ktorou sa votrelec vydá, jeho palebnú líniu, ak sa dostane do miestnosti, aby znížil riziká poranení. Do domu o chvíľu neskôr dorazili policajti. Milam, ktorý mal na sebe v tom čase iba boxerky, otvoril dvere spálne, aby pozdravil políciu. Muži zákona baterkami presvecovali celý dom. Zrazu sa jeden z nich opýtal, či je robotický vysávač značky Roomba, ktorý našiel, ich. Thomas si v tej chvíli spomenul, že s manželkou vysávač kúpili len pred dvomi dňami. Nejakým nedopatrením sa zapol a vyplašil ich. 

Manželia pozerali TV, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/LazyAsianWife)

"Bol som v rozpakoch, že som tam stál len v spodnej bielizni a okolo mňa stáli štyria policajti. A za všetko mohol obyčajný vysávač," priznal Američan. Policajti ho však uistili, že nič také nezvyčajné sa nestalo, obzvlášť vo vianočnom období. Manželia pomenovali svoj nový vysávač na počesť banditu z filmu Sám doma, Harry. Na tento vtipný incident budú určite spomínať ešte veľmi dlho.

Viac o téme: VysávačVlámanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu