Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčatko (6) nastražilo do obývačky kameru: Nechcelo veriť tomu, čo videlo na VIDEU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Gingi Edmonds Freeman)

VISALIA - Na toto šesťročné dievčatko je prikrátky dokonca aj Santa Claus. Tessa Freemanová z Kalifornie je vnučkou dlhoročného detektíva, ktorý ju učí svojmu remeslu. Mala obavy o svoje vianočné darčeky, preto nainštalovala kamery, aby Santu pristihla. Jej otec situáciu šikovne vyriešil, aby dcérka neprišla o svoje ilúzie.

Tessa chcela pristihnúť Santa Clausa priamo pri čine. Svojim rodičom, Gingi a Jonathanovi prezradila, že sa ho chystá nakrútiť na kameru, keď na Štedrý deň navštívi ich dom. K tejto myšlienke ju priviedol dedko Thomas Edmonds, ktorý sa dlhé roky živí ako súkromný detektív. Vnučka by raz mohla kráčať v jeho šľapajach, napokon, všetko tomu nasvedčuje.

Dievčatko (6) nastražilo do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jonathan Freeman)

Dievčatko chcelo hovoriť priamo s hlavným škriatkom Santu, no obávalo sa, že potom mu nedonesie žiadne darčeky. Rozhodla sa preto použiť domáce bezpečnostné zariadenie, aby zachytila otca Vianoc na video a videla, ako ukladá darčeky pod stromček. No Santa, ktorý sa nápadne podobal na Tessinho otca, sa v priebehu rokov čo-to od svojho otca - detektíva naučil. Najprv podišiel k vianočnému stromčeku a až potom si všimol bezpečnostnú kameru. Zamával do nej, chytil čiapku, nesúhlasne zamával prstom a zakryl šošovku kamery čiapkou. 

"Nemohla som tomu uveriť. Zakryl našu kameru svojou čiapkou," zdôverila sa Tessa. Nasledujúce ráno bola spoločne so svojou štvorročnou sestrou Thyme uchvátená zábermi a, samozrejme, aj darčekmi. Santa ich sestričkám doniesol veľa. Budúci rok má v pláne Santu už konečne prichytiť pri čine, hoci sa bojí, že o jej plánoch už dobre vie. "V skutočnosti nás sleduje každý jeden deň... Vie, či sme boli dobrí alebo zlí," dodala malá Američanka. 

Viac o téme: Vianočný stromčekVianoceSanta claus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu