Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO V Kalifornii otvárajú unikátny hotel: Chceli by ste v ňom bývať?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

NAPA COUNTY - Počas druhého januárového víkendu otvorí spoločnosť Ferrero v kalifornskom okrese Napa County sladký hotel. V štýlovom zariadení totiž budú mať hostia možnosť si pochutnať na lahodných maškrtách a absolvovať zaujímavý kurz. Výrobca dúfa, že jeho nápad, ktorý, mimochodom, okopíroval od inej firmy, bude úspešný.

Spoločnosť Ferrero oznámila, že v údolí Napa v Kalifornii otvorí už o pár mesiacov víkendový hotel zariadený v štýle ich najznámejšieho výrobku. Hostia v ňom budú obklopení  interiérovými a exteriérovými doplnkami s potlačou obľúbeného čokoládovo - orieškového krému. Takzvaný Hotella Nutella bude otvorený cez víkend od 10. do 12. januára a o maškrtné jazýčky návštevníkov sa postarajú šéfkuchári Geoffrey Zakarian a Tanya Hollandová. Program obohatia aj kurzy zamerané na prípravu palaciniek vedené zamestnancami známej pekárenskej spoločnosti DanCakes. 

FOTO V Kalifornii otvárajú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Z pohľadu na fotky, ktoré firma zverejnila, je jasné, že interiéroví dizajnéri sa vyhrali do posledného detailu. Potlačou nutelly sú bohato zdobené tapety, kuchynské zariadenie, dlážky, chodníky a hostia si vychutnajú sladké sny na vankúši v tvare croissantu. 

FOTO V Kalifornii otvárajú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ferrero sa otvorením hotela inšpiroval známym reťazcom Taco Bell.  Výrobca pikantnej mexickej pochúťky ponúkol v auguste v Palm Springs 700 štýlovo zariadených izieb a ako sa ukázalo, išlo o vynikajúci marketingový ťah. Pobyty boli vypredané za dve minúty, pričom návštevníci ochotne zaplatili za jednu noc 169 dolárov (152 eur). Uvidíme, či podobný úspech zaznamená aj výrobca Nutelly.

Viac o téme: HotelFerreroČokoládaNutella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu