Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tieto Vianoce už nebudú to, čo bývali: VIDEO Legendárna reklama na Kofolu dostala nový koniec

Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. Zobraziť galériu (2)
Táto vianočná reklama je možno jediná, ktorá nikdy nikomu neliezla na nervy. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/PRAHA – Poznáme ho už šestnásť rokov, a stále ním nie sme presýtení. Reč je o vianočnom spote na Kofolu, v ktorom ocko s dcérkou v náručí uteká pred rozhnevaným diviakom. Nič však nie je večné, ani táto reklama. Už o pár dní uvidíte jej vynovenú verziu.

„Nie, nie, ja nemusím, ja už ho vidím!“ znie reklama na Kofolu, ktorá Slovákom symbolizuje najkrajšie sviatky v roku. Spot sa vysiela od roku 2003. Tieto Vianoce však bude iný, vynovený. Príbeh divokého prasiatka totiž naberá nový rozmer. „Naša reklama sa stala tak trochu ikonou Vianoc. Nadväzuje na symboliku čarovného Zlatého prasiatka, ktoré chce na Štedrý večer uvidieť každý. V tohtoročnej kampani sme tento motív posunuli ešte ďalej,“ pre mediar.cz to vysvetlila Lucia Tarbajovská, marketingová manažérka Kofoly.

VIDEO Prasiatko tento rok uvidí každý. Stačí sa pozrieť na nebo.

„Na nočnej oblohe sa vďaka kúzlu prasiatka rozsvieti nové súhvezdie, súhvezdie Prasiatka, vďaka ktorému bude môcť Zlaté prasiatko zahliadnuť skutočne každý. A to nielen na Vianoce. Stačí nájsť Veľký voz a správne pospájať hviezdy v súhvezdí Veľkej medvedice,“ dodala.

Vianočná reklama na Kofolu.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Kofola)

Čítajte tiež: Viktorovi ušiel kocúr: VIDEO Po piatich rokoch sa nemožné stalo skutočnosťou, dojemné stretnutie na letisku

Vianočná kampaň štartuje 23. novembra a potrvá až do Vianoc. „Naše Zlaté prasiatko patrí už neodmysliteľne k adventu. Je rodinným striebrom kampaní Kofoly, a nie je teda dôvod ho meniť. Dať starému príbehu ale nový impulz sme vnímali ako veľkú výzvu, a tešíme sa na reakcie spotrebiteľov,“ doplnila Tarbajovská.

Návod, ako zahliadnuť Zlaté prasiatko na nočnej oblohe, bude okrem televízie na etiketách produktov a materiáloch na mieste predaja.

Viac o téme: ReklamaKofolaZlaté prasiatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu