Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nečakaný nález medzi banánmi v známom obchodnom reťazci: Skrýval sa tam tento živočích

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NORTHAMPTON - Na výlet do Európy si odskočila žabka z Ekvádoru, ktorá našla svoju skrýšu v balení banánov dovezených do Tesca v anglickom Northamptone. Zdá sa však, že dočasný pobyt sa cestovaniachtivej rosničke predĺži na neurčito, pretože v Británii jej už hľadajú nový domov.

Zamestnancov v Tescu na Clannell Road v Northamptone prekvapila malá rosnička, ktorá vliezla do škatule banánov dovezených z Ekvádoru. "Nikdy neviete, čo vás postretne," uviedol zberateľ zvierat Greg Hagen. "Ale so žabou zo supermarketu som naozaj nepočítal."

Nečakaný nález medzi banánmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dodal, že napriek tomu, že malý samček rosničky zvládol viac ako 8000 kilometrov dlhú púť, bol veľmi čulý. Zamestnanci žabu pomenovali Juan a odovzdali ho Kráľovskej spoločnosti pre prevenciu týrania zvierat. Jej členovia mu už hľadajú chovateľa, ktorý sa oňho postará.

Čítajte aj: VIDEO Viktorovi ušiel kocúr: Po piatich rokoch sa nemožné stalo skutočnosťou

"Každý týždeň predáme milióny banánov a naši zamestnanci zodpovedne kontrolujú všetky výrobky. Je preto neobvyklé, že medzi ovocím sa objavil taký neočakávaný hosť ako Juan. Ďakujeme ochranárom a dúfame, že čoskoro nájdu malému cestovateľovi vhodný domov," uviedol hovorca spoločnosti Tesco

Viac o téme: BanányPotravinyObchodOvocieŽaba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu