Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sesternica sa omylom dostala do Facebooku svojej mamy: To, čo v ňom našla, ju zlomilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neopatrnosť užívateľov sociálnych sietí už veľakrát odhalila neveru a naštrbila nejeden vzťah. Napriek tomu sú mnohí neverníci nepoučiteľní a hoci chcú, aby zostal ich milenecký pomer diskrétny, neváhajú komunikovať s tajnými milencami či milenkami práve cez sociálne médiá. Problém takejto nevery rieši aj istá Britka na stránke Reddit.

Komunikácia cez sociálne siete už odhalila nejednu neveru. Je nepochopiteľné, že ľudia, ktorí chcú udržať svoj vzťah v utajení, si vymieňajú dôverné správy práve touto cestou. Práve na takýto šteklivý dialóg svojho otca s tetou narazila aj istá dievčina z Anglicka a okamžite kontaktovala svoju sesternicu. Volajme ju Jordan, jej otca Peter a jej tetu Catherine.

Žena našla list, ktorý bol určený jej manželovi: Tieto riadky by nechcela čítať žiadna manželka

"Neverila som vlastným ušiam, keď mi zavolala. Vraj sa náhodou dostala k správam svojej mamy, čiže mojej tety Catherine, ktorá si s jej otcom Petrom vymieňala správy nabité sexuálnymi narážkami," píše užívateľka. Catherine je pritom veľmi blízka príbuzná a je vydatá za brata Petrovej manželky. Celá rodina sa vraj často navštevuje a trávia spolu aj dovolenky. Podľa všetkého dvojica spolu udržiava pomer už dvadsať rokov. Jordan vraj trvalo veľmi dlho, kým predýchala túto informáciu. Potom nasadla na vlak a upaľovala k sesternici. Tá medzitým zavolala mame a chcela, aby jej všetko vysvetlila. Catherine sa vykrúcala a tvrdila, že ide len o nedorozumenie. Pikantné správy okamžite vymazala. "Moja sesternica ich však nafotila a vytlačila, takže nikto nemôže nič zapierať," pokračuje Jordan. 

Sesternica sa omylom dostala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Šokované dievčatá zatiahli do celého príbehu aj ďalších bratrancov a sesternice a všetci sa dohodli, že dajú Catherine týždeň na to, aby všetko vysvetlila, inak ukážu správy Petrovej manželke. Celý príbeh bezradných dievčat sa už objavil na Reddite, kde žiadajú užívateľov o radu. Názory čitateľov sa zatiaľ rôznia. Viacerí sa ale zhodnú v tom, že podvádzaná manželka si zaslúži vedieť pravdu a má právo rozhodnúť sa, ako si zariadi svoj ďalší život.  

Viac o téme: ManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu