Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Školák v autobuse hádzal odpadky: Krutá pomsta vodiča na VIDEU

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/12 News)

MESA - Vodič školského autobusu priznal, že stúpil na brzdy v hneve, v dôsledku čoho jeden zo školákov narazil do čelného skla. Celý incident zaznamenala predná kamera. K agresívnemu brzdeniu vodiča vyprovokoval chlapec, ktorý hádzal odpadky do prednej časti autobusu.

Päťdesiatročný Jamie Tellez bol zatknutý po tom, čo v meste Mesa v štáte Arizona schválne prudko zabrzdil a spôsobil tak zranenie jednému z chlapcov v autobuse. Ten narazil na čelné sklo. Vodiča vyprovokoval iný školák, ktorý hádzal smeti do priestoru pri ňom. 

FOTO Smrtiaci autobus z Košíc: Ženu (42) pri výskoku vozidlo zachytilo, podané trestné oznámenie

Zo záznamu je evidentné, že Tellez chlapca počas jazdy upozorňoval, aby tak nerobil. Ten ho ale nepočúval, tak mu praskli nervy. Doplatil na to ale iný chlapec, ktorý stál v uličke a v dôsledku prudkého brzdenia sa ocitol na čelnom skle. Šofér ho následne odtiahol preč a začal sa druhému chlapcovi vyhrážať. "Vybijem z teba dušu," kričal. 

Školák v autobuse hádzal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/12 News)

Podľa polície chlapec utrpel zranenia hlavy a bedier. Tellez sa detektívom priznal k prudkému brzdeniu. Súd ho obvinil za vyhrážanie sa, bezohľadnú jazdu a ohrozovanie na zdraví. Televízna stanica KTVK uviedla, že skončil na neplatenej dovolenke s monitorovacím zariadením.

Viac o téme: BrzdenieAutobusVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu