Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

VIDEO Vodičovi do dodávky vnikli dva medvede: Pozrite sa, čo tam stvárali 20 minút

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Storyful Rights Management)

GATLINBURG - Ku kurióznej situácii došlo v horskom meste Gatlinburg v štáte Tennessee, kde dodávku zamestnanca bezpečnostnej služby nečakane obsadili dvaja chlpatí pasažieri. Našťastie nedošlo k žiadnej kolízii medzi človekom a šelmou, pretože dve roztomilé medvedie mláďatá nesprevádzala ich matka.

Jeff Stokely je zamestnancom bezpečnostnej firmy a minulý piatok navštívil zákazníka v meste Gatlinburg. Pred jeho domom v lokalite obohnanej lesným porastom zaparkoval svoju dodávku a šiel za pracovnými povinnosťami. Nečakane ho však vyrušil zvuk klaksónu šíriaci sa z jeho auta, a tak sa k nemu okamžite rozbehol. Pri pohľade cez okno kabíny sa mu vzápätí naskytol úžasný pohľad na dve medvedie mláďatká, ktoré sa bezradne pohybovali po interiéri dodávky a chceli sa z nej dostať von. 

VIDEO Vodičovi do dodávky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Storyful Rights Management)

Šokujúce VIDEO z policajnej stanice v Smokovci: Prišiel medveď! Neuveriteľné, koľko sa ich tam túla

"Vbehli dovnútra cez šoférove dvere a nechtiac sa zamkli vo vnútri. Zúfalo poskakovali po sedačkách, vyskakovali na okno a sem-tam aj zatrúbili," hovorí Jeff. Uväznené medvieďatá nakoniec vyliezli cez zadné dvere, ktoré im vodič otvoril a rozbehli sa do lesa. Viacerí sa zhodujú v tom, že bolo obrovské šťastie, že sa všetko odohralo bez prítomnosti matky mláďat. 

Viac o téme: Medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu