Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milenci sa rozvášnili na dovolenke: Sex na balkóne... ale s hrozivým koncom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LE CANNET - V juhofrancúzskom letovisku Le Cannet došlo cez víkend k nehode, pri ktorej sa zrútili z balkóna dvaja mladí ľudia. Mladý Brit leží s vážnymi zraneniami v nemocnici v Nice, jeho kanadská priateľka dopadla o niečo lepšie a mäkkšie. Zaujímavé sú však okolnosti incidentu, pretože k nemu došlo počas pohlavného styku.

Vášnivé milovanie na balkóne dovolenkovej vily v Le Cannet na juhovýchode Francúzska ukončil škaredý pád z 3,5 metrovej výšky. Podľa výpovede svedkov sa mladá dvojica oddávala radovánkam v sobotu zhruba pol hodinu po polnoci, keď v zápale vášne prepadli obaja cez zábradlie. Susedia hneď privolali záchranárov.

Milenci sa rozvášnili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Divoká ruská párty vo štvorici: Sex na parapete a hrozný pád z deviateho poschodia

V policajnej správe sa uvádza, že išlo o tridsaťročného Brita a o dva roky mladšiu Kanaďanku. Obaja sú momentálne hospitalizovaní v nemocnici v Nice. Pád skončil horšie pre mladíka, ktorý je vážne zranený. Jeho priateľka, keďže dopadla na neho, čo stlmilo náraz, vyviazla iba s povrchovými zraneniami. "Polícia v súčasnosti vyšetruje, či bola dvojica v čase incidentu pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky, prípadne či nedošlo k cudziemu zavineniu," informoval vyšetrovateľ.  

Viac o téme: NehodaBalkónSexFrancúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu