Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Mama kúpila pre svoje dieťa plienky: Zostala v šoku z toho, čo v nich po otvorení našla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Michelle Patricia Pannett)

ALEXANDRA HILLS - Priniesť domov nákup a nájsť v ňom príjemné prekvapenie, sa nestáva každému. Michelle Patricia Pannettová mala takéto šťastie a o svoju prekvapujúcu skúsenosť sa podelila s užívateľmi sociálnej siete. Mnohí z nich ju však označili za strašidelnú.

Mamička z Austrálie zostala milo prekvapená, keď doma rozbalila balík plienok, ktoré kúpila v supermarkete Woolworths v meste Alexandra Hills v Qeenslande. Našla v ňom totiž päťdolárovú bankovku a krátku správu. Jej autor v úvode napísal, že celý nález má niekomu urobiť šťastnú stredu. "Je to pre osobu, ktorá to nájde. Ak máš dnes náročný deň, myslel som si, že by ťa rozveselilo malé prekvapenie. Daj si kávu alebo si kúp stierací žreb. Venuj sa sebe a vždy maj na pamäti, že si milovaná a úžasná," stálo v odkaze. 

FOTO Mama kúpila pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Michelle Patricia Pannett)

Michelle zverejnila odkaz spolu s bankovkou na Facebooku. "Je to fantastické, také niečo vždy poteší," okomentovala príspevok väčšina užívateľov. Viacerí však vyjadrili nad celou situáciou zdesenie. "Plienky by mali byť vždy uzatvorené, a tak by ma zaujímalo, ako sa tam toto všetko dostalo. Bol na nich poškodený obal?" pýta sa jedna užívateľka. 

Viac o téme: PrekvapeniePlienky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu