Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Blondínke (34) na benzínke ukradli auto: Za pár hodín ho vypátrala a ukradla si ho späť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Inside Edition)

KANSAS CITY - Danielle Renová z amerického štátu Missouri bola tankovať na čerpacej stanici v meste Kansas City, keď jej niekto ukradol auto aj s kabelkou vrátane peňaženky a mobilu. Rozhodla sa, že zlodeja vypátra sama a prekvapivo sa jej to aj podarilo.

Tridsaťštyriročnej Danielle niekto ukradol auto priamo na benzínovej pumpe. Po incidente bola tak nahnevaná, že sa odhodlala sama nájsť zlodeja. Znovu aktivovala svoju kreditnú kartu a potom skontrolovala, kde boli uskutočnené nedávne nákupy. Okrem toho jej pomohla aj GPS navigácia v mobile.

Zrejme sa na ňu usmialo šťastie, pretože obsluha benzínky jej prezradila, že podozriví sa zmienili o jedle v Applebee. Renová neváhala a zašla do reštaurácie, kde si počkala na neznámu dámu, zlodejku jej auta. Netrvalo dlho a podozrivá vošla dnu. Danielle okamžite vyšla von z reštaurácie a zobrala si svoje auto späť. 

VIDEO Blondínke (34) na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Po desiatich minútach jazdy zalarmovala políciu z okresu Clay Country. Policajti neskôr zatkli zlodejku a jej komplica. Danielle si ich zatýkanie nakrúcala na kameru. "Bolo to vzrušujúce, zažila som najväčší adrenalín v mojom živote," priznala Renová neskôr. 

Viac o téme: Krádež autaBenzínová pumpa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu