Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena šla s kamarátkami dovolenkovať do Španielska: Hneď na druhý deň sa jej navždy zmenil život

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Daniel J Eccles)

BENIDORM - Pobrežné mesto Benidorm v Španielsku patrí k najznámejším dovolenkovým destináciám a na svoje pláže každoročne priťahuje veľa turistov, aj Britov. Za cieľ svojej dovolenky si ho pred desiatimi rokmi vybrala Andrea Higginsová z Liverpoolu. Práve tam sa začal písať jej príbeh, ktorý vyvracia všetky predsudky o krátkych prázdninových láskach.

Typickým znakom dovolenkových lások je ich krátkodobé trvanie. Možno aj toto si v roku 2009 hovorila vtedy tridsaťročná Angličanka Andrea, ktorá si vyrazila s kamarátkami na dovolenku do Španielska. Hneď na druhý deň jej v Benidorme cestu skrížil ďalší Angličan Daniel Eccles, ktorý vyrastal od svojich desiatich rokov práve na Pyrenejskom polostrove. Vášeň z prvého stretnutia nevyprchala, práve naopak. "Dva roky sme udržiavali náš vzťah na diaľku a navštevovali sme sa každý druhý víkend," spomína si Higginsová. 

Žena šla s kamarátkami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Daniel J Eccles)

Časom sa dvojica rozhodla, že začne spolu žiť a zostane spolu práve v Benidorme, kde sa zoznámila. "Milujem svoje rodné mesto, ale ťahalo ma to za mojou láskou," pokračuje Andrea, ktorá je už mamou trojročného syna Luca. Našla si prácu v anglickej škole a časom sa k rodine nasťahovala aj jej mama, ktorá v tej istej škole pracuje ako asistentka učiteľky.

Žena šla s kamarátkami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrea Higgins)

Higginsová je so životom v novej krajine spokojná, hoci počasie vraj nie je vždy také, ako ho vidíme na dovolenkových pohľadniciach. Napriek tomu nedá na Benidorm dopustiť a pochvaľuje si skvelé možnosti na trávenie voľného času s rodinkou. "Ked sa obzriem späť, môžem pokojne povedať, že to bolo najlepšie rozhodnutie, aké som kedy urobila," dodáva. 

Viac o téme: DovolenkaLáskaŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu