Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodičia dali otestovať DNA svojich dvojičiek: Lekári ich šokovali, temné tajomstvo vyšlo na povrch

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

XIAMEN - Ku kurióznemu zisteniu sa dopracovali lekári v čínskej provincii Fujian. Novonarodené dvojičky, ktorých DNA testovali, majú rozdielnych otcov! To viedlo k tomu, že sa ich matka chtiac-nechtiac musela priznať k nevere. Manžel, ktorému nasadila parohy, je ochotný postarať sa len o svoje dieťa.

O obrovskej smole môže hovoriť mamička dvoch zdravých dvojičiek na juhovýchode Číny. Výsledky totiž potvrdili, že jej deti majú dvoch rôznych otcov, čím nechtiac vyplávala na povrch jej nevera. "Zdalo sa mi podozrivé už to, že sa vôbec nepodobajú, aj keď v prípade dvojičiek nejde o výnimočný jav," pripustila mladá žena, ktorá o test požiadala spoločne s manželom predtým, ako chceli deti prihlásiť do registra obyvateľov mesta.

Rodičia dali otestovať DNA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena najskôr zanovite tvrdila, že manžel výsledky zmanipuloval, ale časom vyšla s pravdou von a priznala, že si na jednu noc "odskočila" k inému partnerovi. Zhodou náhod išlo o obdobie, kedy zostala tehotná so svojou oficiálnou polovičkou a k oplodneniu došlo počas jedného cyklu.

Otec troch synov sa po 20 rokoch dozvedel šokujúcu pravdu: TOTO nečakal ani v najhoršom sne

"Je to výnimočný jav nazvaný superfekundácia. Dochádza k nemu vtedy, keď sú dve vajíčka oplodnené počas jedného cyklu z rozdielnych pohlavných stykov a v tomto prípade aj rozdielnymi partnermi," objasnil riaditeľ Centra súdneho overovania. Ide vraj o jeden z milióna prípadov. Znamená to, že táto matka mala pohlavný styk s dvomi mužmi v priebehu niekoľkých hodín alebo dní. Podvedený manžel vyhlásil, že sa postará iba o svoje dieťa a odmieta vychovávať cudzie.

Viac o téme: DvojičkyOplodnenieNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu