Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec troch synov sa po 20 rokoch dozvedel šokujúcu pravdu: TOTO nečakal ani v najhoršom sne

Richard so svojou terajšou polovičkou Zobraziť galériu (4)
Richard so svojou terajšou polovičkou (Zdroj: Facebook/Richard Mason)

RHOS - Totálny prevrat nastal v živote päťdesiatpäťročného Brita po tom, ako mu lekári diagnostikovali cystickú fibrózu. Testy DNA okrem iného totiž odhalili, že otec troch dospelých synov je neplodný. Po tomto zistení očakával od bývalej manželky nielen vysvetlenie, ale aj finančné odškodné.

Severným Walesom otriasa škandál milionára Richarda Masona (55) a jeho bývalej manželky. Pred tromi rokmi zistil, že trpí vážnym ochorením. Lekárske testy ale okrem toho odhalili aj to, že je neplodný. Pre muža to bola poriadna studená sprcha, pretože mal doma troch dospelých synov. 

Otec troch synov sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Richard Mason)

Vďaka chorobe teda zistil aj to, že mu žena bola neverná. Rozviedol sa s ňou a následne od nej v dôsledku utrpenia emočnej ujmy žiadal odškodné vo výške 250 000 libier (takmer 280-tisíc eur). Mimochodom, ide iba o zlomok sumy, ktorú jeho exmanželka získala rozvodom v roku 2006, keď si vďaka predmanželskej zmluve prilepšila o štyri milióny libier. "Je mi to veľmi ľúto, že som ťa vystavila  takému veľkému emocionálnemu vypätiu," ospravedlnila sa Richardovi počas mimosúdneho vyrovnania jeho bývalá, ktorá pripustila, že mu bola počas manželstva zopárkrát neverná. Po vzájomnej dohode mu vyplatila požadovanú sumu. Doteraz nie je známe, kto je otcom jej detí. 

VIDEO Dievčina šokovala na oslave svojich 21. narodenín: Toto jej frajer nečakal ani v najhoršom sne

Otrasený Mason však hovorí o tom, že peniaze sú iba slabá náplasť na citovú ujmu, ktorú od mimoriadne nepríjemného zistenia prežíva. "Stratil som úplne všetko, čo som mal. Celý život som žil v tom, že mám tri deti, že je niekto, kto ponesie moje meno a zrazu je všetko inak." 

Otec troch synov sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Richard Mason)

Prekonať náročnú situáciu mu nepomohli ani deti, ktoré vychovával ako svoje. Dvaja synovia - devätnásťročné dvojičky - s ním totiž po zistení, že nie je ich biologickým otcom, prerušili akýkoľvek kontakt. "Sledujem ich na Facebooku. Trhá mi to srdce," opisuje neľahkú situáciu Richard, s ktorým komunikuje iba jeho najstarší, dvadsaťtriročný syn. Masonovou jedinou oporou je vraj v týchto ťažkých chvíľach iba jeho druhá manželka Emma Louise. 

Viac o téme: ManželstvoNeplodnosťNevera Richard mason
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu