Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Mladík (35) si hľadá priateľku: Vďaka svojmu nechutnému inzerátu na zoznamke ale ostane sám

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Mumsnet/IamThereforeIdontIdentify)

CANBERRA - Zoznamkový inzerát mladého Austrálčana je kvôli bizarným požiadavkám na jeho potenciálnu priateľku terčom ostrej kritiky. Píše sa v ňom napríklad to, že hľadá ženu doslova s mušou váhou, zato ale musí mať veľké prsia a dokonalú vagínu. Čo myslíte, nájde svoju vyvolenú?

Kontroverzný inzerát bol prvýkrát zverejnený na Facebooku ešte v októbri 2018. Začína nevinne, v úvode sa mladík opisuje ako "35-ročná duša hľadajúca lásku". V ďalších odstavcoch sa už venuje tomu, ako by mala vyzerať jeho vyvolená. "Máš 19 až 23 rokov, meriaš viac ako 155 centimetrov, máš exotický vzhľad, prácu, vodičský preukaz, moderné auto, pravidelne cvičíš (žiadne tučné ani chudé dievčatá, prosím), máš ukážkovú vagínu, prsia veľkosti C, žiadne lacné tetovania alebo piercingy na tvári?"

FOTO Mladík (35) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Mumsnet/IamThereforeIdontIdentify)

Záujemca ďalej trvá na tom, aby jeho budúca nemala vo svojom okolí bývalého priateľa a takisto musí byť ochotná presťahovať sa do Canberry. Zároveň musí mať dobrú povahu a zmysel pre humor, nikdy nesmie začať hádku ani ho podozrievať, keď sa celý víkend neobjaví doma. 

Mladá dvojica si písala na zoznamke: Keď o sebe zistili, kto sú, išli sa prepadnúť od hanby

Mužov príspevok sa stal hlavnou témou diskusie na internetovej stránke Mumsnet.com, kde ho mnohí užívatelia označili za rasistický a mysogenický, teda útočiaci na ostatné ženy. "Jeho špecifické požiadavky ma úplne dostali. Hmotnosť 40 kilogramov? Čudák," znie jeden z komentárov. "Stavím sa, že ho zaplavilo množstvo ponúk," sarkasticky poznamenal iný čitateľ inzerátu. Ľudia sa zároveň zhodujú v tom, že práve nepochopiteľná náročnosť mladíka je očividne dôvod, prečo je ešte stále slobodný. Väčšina sa pozastavuje najmä nad tým, že chlapík má 35 rokov a hľadá ženu maximálne vo veku 23 rokov. "Je to jednoducho úchyl," skonštatoval užívateľ. 

Viac o téme: úchylInzerátZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu