Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Britka vyhrala 1,3 milióna libier vďaka tomu, že zabudla vek svojho syna

BRAUNTON – Keď zabudnete na narodeniny niekoho z blízkych, obyčajne je to problém a dotyčný vám to dá pekne pocítiť. Zabúdanie sa ale niekedy aj vyplatí. Svoje o tom vie Janet Baddicková (49) z Veľkej Británie, ktorá vyhrala v lotérii 1,3 milióna libier (v prepočte viac ako 62 miliónov korún) vďaka tomu, že zabudla vek svojho syna.

„Minulý mesiac mal 27, ale ja som v tikete omylom označila číslo 26. A vyhrala som!“ radovala sa výherkyňa v rozhovore pre denník The Sun.

Janet je zvyknutá pri tipovaní označovať čísla spojené s rodinnou, napríklad vek členov rodiny, dôležité rodinné dátumy a pod. Jedným z čísiel bol vek jej syna Darrena, ktorý minulý mesiac oslávil 27. narodeniny, na čo pri vypĺňaní tiketu akosi zabudla.

Janet si za svoj omyl odniesla šek na 1 298 223 libier. „Všetky čísla pre nás niečo znamenajú a ako sa naše životy menia, tak mením aj čísla. Tentoraz som ale zabudla zmeniť Darrenov vek,“ vysvetľuje šťastná výherkyňa.

„Keď sa dozvedela o výhre, zbehla schody jedným krokom. Myslel som si, že nám zabila psa,“ hovorí jej manžel Nick. Pár, ktorý má ešte 24-ročného syna Chrisa, si za výhru kúpi autá a vyrazí na Floridu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu