Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oliver synom kúpil videohru: Desivý nález v obale na FOTO, reakcia predavača ho dorazila

Oliver Edwards Zobraziť galériu (2)
Oliver Edwards (Zdroj: Profimedia)

LANCASHIRE - Trojnásobný otec Oliver bol nepríjemne šokovaný po tom, čo vo videohre z druhej ruky objavil vrecko s drogami. Návyková látka bola ukrytá v obale cédečka. Rodiča však najviac zarazil postup zamestnanca obchodu, ktorý sa nad vzniknutou situáciou len zasmial.

Návštevu predajne s videohrami z druhej ruky v anglickom Poulton-le-Fylde oľutoval 30-ročný otec Oliver Edwards, ktorý tam zašiel so svojimi tromi chlapcami, aby si sami vybrali hru, ktorú by sa radi zahrali. Pod stromček totiž dostali darčekovú poukážku v hodnote 20 dolárov (zhruba 17 eur). Jej kúpa podľa jeho slov prebehla bez problémov. Až doma však Oliver zistil, že v jej obale sa okrem cédečka nachádzalo "vrecko s drogami".

„Bol som zúfalý. Najprv som si myslel, že ide o vrecko, ktoré sa dáva do nových topánok,“ opisuje muž s tým, že poriadne nahnevaná bola i jeho manželka.   

Na snímke je Oliver Edwards s nálezom v obale cédečka.
Zobraziť galériu (2)
Na snímke je Oliver Edwards s nálezom v obale cédečka.  (Zdroj: Profimedia)

Rodič pre britský denník vysvetľuje, že vo veľmi nepríjemnej situácii sa ocitol po tom, čo sa ho deti začali vypytovať, čo vo vrecku je. Najviac ho však pobúril postup zamestnanca, ktorý im hru predal. Ten sa podľa jeho slov len zasmial  a odporučil mu, aby si vybral hru bez drog.


 Čítajte aj: Žene (53) transplantovali pľúca od mŕtveho darcu (†22): Dva týždne po tom zažila šok


Oliver tak napísal sťažnosť, ku ktorej priložil i fotografie nálezu. Dotknutá spoločnosť vo svojej reakcii uviedla, že síce sa s tým už nedá nič urobiť, no v budúcnosti budú svoj sortiment viac kontrolovať. Ako ospravedlnenie dali Oliverovi darčekovú poukážku vo výške 10 dolárov (cca 8,6 eura).  

Viac o téme: DrogyHraNález
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu