Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Chlapík chcel opraviť pevnú linku: Odmontoval kryt a to, čo pod ním našiel, mu vyrazilo dych

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ViralHog)

SYDNEY - Chlapík z Austrálie sa živí vykonávaním opravárskych práci v domácnostiach. V jednom z domov sa rozhodol bližšie pozrieť na pevnú linku, ktorej telefón bol primontovaný k stene a už dlhší čas nefungoval. Keď odmontoval hlavný kryt, zostal šokovaný. V telefóne totiž našiel hromadu švábov.

Väčšina ľudí už takmer zabudla na kedysi používané pevné linky. Niekto na ne ale dodnes nedá dopustiť, čoho príkladom je táto domácnosť. Pevná linka v ich dome nefungovala a opravár zo Sydney zistil prečo. Po tom, ako odmontoval kryt telefónu, aby sa dostal ku káblom, totiž objavil kopu mŕtvych švábov. Tento bizarný výjav nakrútil na mobil a zverejnil na sociálnej sieti. 

VIDEO Chlapík chcel opraviť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ViralHog)

"Nahral som toto video počas práce v dome v Sydney. Povedal som si, že sa pozriem na telefón, bol špinavý a nefungoval. A toto som objavil," okomentoval svoje zábery. Mnoho ľudí sa na videu pobavilo, ďalší ostali, naopak, znechutení. "Ešteže sú mŕtve," znie jeden z komentárov. 

FOTO Vystrašený muž volal okamžite pomoc: Keď uvidel, čo má v záhrade, chytila ho panika

Podobné situácie sa však stávajú bežne, našťastie existuje niekoľko spôsobov, ako sa vyhnúť nežiadúcim škodcom v príbytku. Najlepšou a najjednoduchšou alternatívou je zavolať si na obhliadku profesionála. Variant, ktorý je zadarmo, spočíva v zničení miest, kde sa títo škodcovia chodia kŕmiť či ukrývať. Dobrým opatrením je aj kompletné vyčistenie domu a utesnenie vstupných bodov do interiéru.

Viac o téme: TelefónSydneyŠváb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu