Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trojnásobná mama riešila upchatý záchod: Teraz varuje, takmer pri tom zabila celú rodinu!

Žena namiešala takmer smrteľný chemický kokteil Zobraziť galériu (3)
Žena namiešala takmer smrteľný chemický kokteil (Zdroj: Profimedia)

NAILSEA – Dominique Heathová sa rozhodla vyriešiť problém s upchatou toaletou a vyliala do nej zmes čistiacich prostriedkov namiešanú podľa jej vlastnej receptúry. Kvôli chemickým výparom šíriacim sa v dome musela Angličanka privolať hasičov a celá jej rodina bola prinútená okamžite opustiť dom.

Čistenie toalety v rodine Heathovej sa takmer skončilo katastrofou. Angličanka sa totiž pustila do boja s upchatou toaletou, do ktorej jej deti vhodili nejakú hračku a veľké množstvo toaletného papiera. Podľa vlastného uváženia namiešala takmer smrteľný chemický kokteil, ktorý hasiči neskôr označili za chemickú zbraň zakázanú Ženevským dohovorom. 

Na snímke je Dominique Heathová.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je Dominique Heathová.  (Zdroj: FB/Dominique Heath)


Čítajte aj: Manželia sú zhrození: FOTO Ľudia ich vytúženej dcérke prajú smrť, silný odkaz neprajníkom


Žena totiž vyliala do toalety až 3 litre bieliacej tekutiny obsahujúcej chlór, a aby toho nebolo málo, pridala k nej 2 balenia prostriedku na čistenie odpadového potrubia. Výpary šíriace sa v dome neskôr takmer zabili nielen ju, ale aj jej tri deti.

Žena namiešala takmer smrteľný chemický koktejl.
Zobraziť galériu (3)
Žena namiešala takmer smrteľný chemický koktejl.  (Zdroj: Profimedia)

„Zrazu ma strašne štípal nos, hrdlo a oči. Nemohla som dýchať, začala som sa dusiť,“ hovorí Dominique. „Okamžite som volala hasičov a tí mi prikázali, aby sme všetci opustili dom.“ Muži s nasadenými maskami po chvíli obsadili časť ulice a vyriešili problém s jedovatými výparmi. „V tú noc sme sa do domu radšej nevrátili,“ opisuje skúsenosť na Facebooku matka. „Urobila som strašnú hlúposť. Dajte si pozor, aby sa vám nestalo niečo podobné, a aby ste neohrozovali svoje rodiny,“ varuje ostatných na sociálnej sieti.

Viac o téme: ZáchodČistenieChemikálieVýpary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu